Gasilci priskočili na pomoč starejšim krajanom pri čiščenju snega

Gasilci ne pomagajo samo ob nesrečah ter požarih, temveč so tukaj ne glede na to, kakšno pomoč kdo potrebuje.

Prlekija-on.net, petek, 10. december 2021 ob 09:03
Pomoč gasilcev, foto: PGD Osek

Pomoč gasilcev, foto: PGD Osek

V teh dneh je celotno državo zajelo sneženje, ponekod bolj obilno kot drugod. Snega so se razveselili predvsem mlajši, spet drugim, predvsem starejšim, pa to predstavlja tudi dodatno delo in obremenitev. V tem primeru pa so se ponovno izkazali gasilci, tokrat iz PGD Osek, ki so priskočili na pomoč starejšim krajanon pri čiščenju snega z dvorišč, streh...

"GASILCI? POŽAR? NESREČA?
Ob pogledu na gasilsko vozilo in gasilce v intervencijskih uniformah marsikdo pomisli na zgoraj zapisane besede. Pa vendarle gasilci ne pomagamo samo ob nesrečah ter požarih, temveč smo tukaj za Vas, ne glede na to, kakšno pomoč potrebujete!
Ker pa zadnje čase živimo v zelo negativnih časih, pa smo se odločili da naredimo eno lepo ter pozitivno gesto za vse starejše krajane in krajanke, ki živijo sami in niso več dovolj mobilni, da bi postorili kaj okoli hiše.
Ker nas je danes zajelo močno sneženje, smo se operativni gasilci PGD OSEK odločili, da naredimo kratek »obhod« po Oseku, ter seveda pomagamo očistiti zasnežena dvorišča starejšim krajanom.
Nasmeh in iskrena zahvala pa štejeta NAJVEČ!
" so ob tem zapisali.

Pri nas zapadlo okoli 10 cm snega, ki se bo nekaj dni obdržal

Pri nas zapadlo okoli 10 cm snega, ki se bo nekaj dni obdržal


GASILCI? POŽAR? NESREČA? Ob pogledu na gasilsko vozilo in gasilce v intervencijskih uniformah marsikdo pomisli na zgoraj...

Objavil/a Pgd Osek dne Četrtek, 09. december 2021


Več v Kultura in izobraževanje