Dnevi cepljenja od 19. do 23. decembra na območju UE Ljutomer

Cepljenje bo v teh dnevih potekalo v Zdravstvenem domu Ljutomer, vse dni od 8:00 do 18:00 ure in tudi v vseh preostalih občinah, torej Križevci, Razkrižje in Veržej.

Prlekija-on.net, četrtek, 16. december 2021 ob 10:40
Cepljenje v ZD Ljutomer

Cepljenje v ZD Ljutomer

Na pobudo RS Ministrstva za zdravje in NIJZ bo tudi v občinah, ki jih pokriva Zdravstveni dom Ljutomer potekala intenzivna vseslovenska akcija DNEVI CEPLJENJA in sicer od nedelje, 19.12. do četrtka, 23.12.2021.

Tako bo potekalo cepljenje v teh dnevih v Zdravstvenem domu Ljutomer, vse dni od 8:00 do 18:00 ure in tudi v vseh preostalih občinah, torej Križevci, Razkrižje in Veržej. V tabeli so prikazani tudi termini in lokacije cepljenja v vaših krajih.

V teh dnevih bo tudi Zdravstveni dom Murska Sobota prevzel funkcijo regijskega cepilnega centra, v katerem bo v teh dnevih od 19.12.2021 do 23.12.2021 za prebivalce pomurske regije možno cepljenje 24 ur neprekinjeno.

"Ker se bližajo praznični dnevi, ko si vsi želimo druženja s prijatelji in družino, vam priporočamo, da se odločite za cepljenje in se na varen in enostaven način zaščitite," sporočajo iz ZD Ljutomer. Ob tem tudi minister za zdravje, Janez Poklukar, v svojem nagovoru poudarja: "Naj cepljenje ne ustvarja med nami novih razlik, ampak naj nas poveže v prizadevanju za skupno dobro. Prebivalke in prebivalci Slovenije smo ničkolikokrat že pokazali, da je solidarnost, še posebej ko gre za zdravje, naša največja vrednota."

V ZD Ljutomer vas vljudno vabijo, da se odzovete vabilu. "Stopimo skupaj! Varno in zdravo v novo leto," še pozivajo.

V tabeli objavljamo lokacije in termine cepljenja, v spodnji brošuri pa še podrobnejše informacije.

Lokacije in termini cepljenja



Več v Gospodarstvo