Ljutomerčane okrepil tudi Marcel Vindiš

Iz sosednje Italije se v Ljutomer ponovno seli 30-letni Marcel Vindiš, ki je v dresih Maribora, Benedikta in Tomaža v prvoligaški futsal konkurenci zbral 38 nastopov in dosegel 23 zadetkov.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. januar 2022 ob 08:00
Marcel Vindiš

Marcel Vindiš

Meteorplast ŠIC bar iz Ljutomera, ki nastopa v 1. slovenski futsal ligi, bo okrepljen vstopil v nadaljevanje sezone. Po reprezentančnem vratarju Tjažu Lovrenčiču, ki je prejšnji teden pristopil k prleškemu klubu iz italijanskega kluba Benevento, se iz sosednje Italije v Ljutomer ponovno seli tudi 30-letni Marcel Vindiš. Slednji je v prejšnji sezoni nosil dres Tomaža ŠIC bara, ki je domače tekme igral v Ljutomeru, a v tej sezoni več ni vključen v tekmovalni sistem. Po polletni avanturi v italijanskem klubu Pordenone bo ta izkušeni igralec do konca sezone igral za Meteorplast ŠIC bar. Vindiš je v dresih Maribora, Benedikta in Tomaža v prvoligaški futsal konkurenci zbral 38 nastopov in dosegel 23 zadetkov.

Meteorplast ŠIC bar je trenutno na šestem mestu 1. slovenske futsal lige (13 točk), do konca rednega dela prvenstva pa ga čaka še pet tekem. Prva bo na sporedu 11. februarja proti ptujski Hiši daril v Ljutomeru. Pred (4. februar) in po (18. februar) tekmi s Ptujčani bodo Ljutomerčani odigrali še četrtfinalna dvoboja pokalnega tekmovanja proti Litijanom.

Tjaž Lovrenčič

Reprezentančni vratar si nadeva ljutomerski dres




Več v Šport