Na zadnjem turnirju se je odločalo o dobitnikih pokalov za skupni seštevek Prleške lige

Na vseh turnirjih v namiznem tenisu pod okriljem Športne zveze Ljutomer je sodelovalo 44 igralcev, povprečno se je turnirja udeležilo 23 igralcev.

Prlekija-on.net, četrtek, 20. januar 2022 ob 07:36
5. turnir Prleške lige v namiznem tenisu

5. turnir Prleške lige v namiznem tenisu

Na zadnjem, 5. turnirju Prleške lige v namiznem tenisu, ki je potekal v četrtek, 13. januarja v Ljutomeru, je bilo zelo zanimivo saj se je odločalo tudi o dobitnikih pokalov za skupni seštevek petih turnirjev Prleške lige.

Na turnirju je zmago slavil Gorazd Selišek iz Ptuja, drugi je bil Robert Krnjak iz Rošnje, tretje mesto pa sta si razdelila Darko Fijavž iz Ljutomera in Marko Kreft iz Male Nedelje. Zmagovalec tolažilne skupine je postal Tone Marinko.

5. turnir Prleške lige:
  1. mesto: Gorazd Selišek
  2. mesto: Robert Krnjak
  3. mesto: Darko Fijavž in Marko Kreft

tolažilna skupina: Tone Marinko

Po odigranih vseh petih turnirjih Prleške lige ŠZ Ljutomer 2021/22 za posameznike je skupno zmago slavil Darko Fijavž, ki je zbral 40 točk (eno prvo mesto in štiri tretja mesta). Drugo mesto je z 38 točkami osvojil Robert Krnjak (dve prvi mesti, eno tretje mesto in eno peto mesto), tretje pa Tone Marinko s 27 točkami, ki je v neposredni tekmi za končno tretje mesto premagal Davida Šterna.

Prleška liga Športne zveze Ljutomer 2021/22:

  1. mesto: Darko Fijavž, 40 točk
  2. mesto: Robert Krnjak, 38 točk
  3. mesto: Tone Marinko, 27 točk

Športna zveza Ljutomer vsem tekmovalcem čestita in se jim zahvaljuje za udeležbo. Na vseh turnirjih je sodelovalo 44 igralcev, povprečno se je turnirja udeležilo 23 igralcev.

Sledi tekmovanje v medobčinski ligi ŠZ Ljutomer, nato pa še različna medobčinska prvenstva.

Naslednji odprti turnir za posameznike bo na velikonočni ponedeljek, 18. aprila 2022, v Mali Nedelji. Vabljeni!



Več v Šport