V Ljutomeru je potekal 2. državni rang turnir v pikadu

Podeljenih je bilo pet kompletov medalj in pokalov, ki jih je največ pripadlo gostiteljem iz Prlekije.

Prlekija-on.net, nedelja, 23. januar 2022 ob 17:17
2. državni rang turnir v pikadu

2. državni rang turnir v pikadu

Konec minulega tedna je v dvorani ŠIC Ljutomer potekal 2. državni rang turnir Pikado zveze Slovenije, na katerem je nastopilo 46 tekmovalcev in tekmovalk iz širšega slovenskega območja, ki so tekmovali v različnih disciplinah. Podeljenih je bilo pet kompletov medalj in pokalov, ki jih je največ pripadlo gostiteljem iz Prlekije, nekaj pa tudi tekmovalcem iz drugih delov Slovenije.

Med moškimi A je slavil Robert Halužan (PK Lovrek Makole), drugi je bil Darko Iskra (Gabrijelov barček Vučja vas), tretje mesto pa je zasedel Leon Mertük (Top Gun Grlava). Med ženskami A je prvo mesto pripadlo mladinki Zali Gorjak (Top Gun Grlava), ki je slavila pred Natalijo Kraner (Bar Baza Logarovci) in Vesno Sobotič (Center Caffe).

Med moškimi BC je prvo mesto osvojil Uroš Nežič (Over the Top Lomanoše) pred Markom Grkmanom in Urošem Žalikom (oba Top Gun Grlava). V izžrebanih parih BC sta prvo mesto zasedla Sebastjan Ledinek in Marsel Cener (oba PK Black Panters), drugo mesto sta osvojila Daniel Ceglar (Over the Top) in Zoran Galderon ml. (PK Black Panters), tretja pa sta bila Uroš Nežič (Over the Top Lomanoše)) in Cveto Maučec (Top Gun Grlava). Med mladinci je zmagal Ljutomerčan Luka Marinič (Top Gun Grlava) pred klubskima sotekmovalcema Urošem Žalikom in Zalo Gorjak.



Več v Šport