10. hidroraid v Prlekiji

V Bodislavcih pri Mali Nedelji so se zbrali lastniki Citroenovih vozil

Branko Košti, nedelja, 10. julij 2011 ob 19:481
10. hidroraid v Prlekiji

10. hidroraid v Prlekiji

V nedeljo, 10. julija dopoldne so se razšli udeleženci letošnjega, že desetega srečanja, posvečenega Citroenovim vozilom, ki so vzmeteni hidropnevmatsko. 10. Hidroraida, ki je od četrtka do nedelje potekal v idiličnem okolju Slanove kmetije v Bodislavcih v neposredni bližini Bioterm, se je udeležilo 123 lastnikov vozil, mnogi so prišli s svojimi družinami, tako da je število udeležencev preseglo številko tristo. S svojimi Citroeni so se pripeljali iz šestih držav, poleg Slovenije še iz Hrvaške, Srbije, Bolgarije, Avstrije, Švice in Nemčije.

Organizatorji - Prleška sekcija Citroen kluba Slovenije, so se izjemno potrudili in svojim gostom pripravili številne dogodke in aktivnosti, s katerimi so jim popestrili bivanje v Prlekiji. Že v četrtek zvečer je bila zabava z DJ Zokijem ter stalnim gostom happy hour + tunkaparty.

Petkovo jutro so najbolj zagnani izkoristili za 12 kilometrski tek do Mitre v Ljutomeru, sicer so vroč dan izkoristili za kopanje v bližnjih Biotermah in za izlete v okolici, večer pa je bil spet namenjen druženju in zabavi, med drugim so se pomerili v metanju hidravlične krogle in tekmovali v namiznem nogometu.

V soboto so se odpeljali proti Gornji Radgoni, kjer so si ogledali znamenito šampanjsko klet pod slapom in nadaljevali pot v Avstrijo, kjer so obiskali Bulldog wirt - kmečki muzej. Po povratku so do zgodnjih nedeljskih ur žurali s skupino Free For Cash.


Več v Družabno