V požaru nastalo za okoli 30 tisoč evrov škode

Ogled pogorišča bo opravljen tekom dneva, kjer se bo poskušalo ugotoviti vzrok požara.

Prlekija-on.net, torek, 8. marec 2022 ob 07:53

Več na: https://pgd-ljutomer.si/2022/03/07/pozari-v-stanovanjskih-stavbah-07-03-2022-1438/

Objavil/a PGD Ljutomer dne Ponedeljek, 07. marec 2022

Požar

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, požar in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali kaznivi dejanji Grožnje in Goljufije. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje Razžalitve in tatvino kolesa. Lendavski policisti pa so obravnavali kaznivi dejanji Zatajitve in Goljufije.

Požar so pogasili gasilci

Požar uničil stanovanjsko hišo


Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku, ki za vožnjo ni posedoval vozniškega dovojenja, smo zasegli osebni avtomobil.

V Razkrižju je okoli 14.40 prišlo do požara na starejši stanovanjski hiši. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Pri požaru je nastalo za okoli 30.000 EVR škode. Ogled pogorišča bo opravljen tekom dneva, kjer se bo poskušalo ugotoviti vzrok požara.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Murska Sobota in Gornji Petrovci.



Več v Črna kronika