Ena oseba umrla, poškodovanih jih je bilo deset. Voznik pobegnil in ga še iščejo.

Voznik, ki je prevažal 11 ilegalnih prebežnikov, je po trčenju peš pobegnil s kraja prometne nesreče in ga še iščejo.

Prlekija-on.net, sobota, 12. marec 2022 ob 10:27
Objavil/a PGD Zreče dne Petek, 11. marec 2022

Prometna nesreča

V soboto, 12. marca, ob 0.19 je na avtocesti Tepanje-Dramlje v občini Slovenske Konjice vozilo zapeljalo s ceste. Ena oseba je umrla, poškodovanih pa je bilo 10 oseb.

Gasilci PGD Slovenske Konjice in Zreče so zavarovali kraj, nudili prvo pomoč poškodovanim, nudili pomoč reševalcem NMP in odklopili akumulator. Reševalci NMP so oskrbeli poškodovane osebe in jih odpeljali v SB Celje in UKC Maribor.

Nesreča se je pripetila na območju Tepanja, v smeri proti Ljubljani, povzročil pa jo je neznani voznik kombiniranega vozila. "Voznik, ki je v tovornem delu vozila prevažal 11 ilegalnih prebežnikov, po prvih podatkih državljane Indije, Sirije in Afganistana, je zapeljal v desno, izven vozišča, na kovinsko ograjo. Vozilo se je večkrat prevrnilo. V prometni nesreči je ena oseba umrla, dva sta se hudo poškodovala, ostali pa lažje. Voznik je po trčenju peš pobegnil s kraja prometne nesreče in ga še iščemo. Več podatkov o tragični prometni nesreči vam sporočimo po zbranih obvestilih, v prihodnjih dneh," so sporočili iz PU Celje.

Objavil/a PGD Zreče dne Petek, 11. marec 2022
Objavil/a PGD Zreče dne Petek, 11. marec 2022


Več v Črna kronika