Družinski pohod vrtca Mala Nedelja

Po poti je bilo slišati vesele glasove otrok in staršev ob občudovanju domačega kraja.

Prlekija-on.net, nedelja, 20. marec 2022 ob 10:50
Družinski pohod vrtca Mala Nedelja

Družinski pohod vrtca Mala Nedelja

V sredo popoldan smo v vrtcu Mala Nedelja, v skupini otrok 4 - 6 let, organizirali DRUŽINSKI POHOD.

Otroci, starši, bratci in sestrice ter vzgojiteljici smo se zbrali pred vrtcem, kjer so si otroci nadeli odsevne brezrokavnike in se podali na pot ob malonedeljski cesti vse do Bioterm. Pohodu se je pridružila tudi ravnateljica Breda Žunič.

Po poti je bilo slišati vesele glasove otrok in staršev ob občudovanju domačega kraja. Po dolgem času smo se spet družili, pogovorov ni bilo konca. V Biotermah nas je prijazno sprejela ga. Laura in nam predstavila značilnosti in posebnosti njihovega celotnega termalnega parka.
Izvedeli smo, da so Bioterme okolju prijazne terme.

Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi. Neposredno ob termah smo si lahko ogledali še Glamping Sončno dolino, ki predstavlja prav poseben nastanitveni resort in vabi goste v objem narave. Posebnost tega glampinga je biološki bazen, ki smo si ga lahko podrobneje ogledali ter obstali ob vsej pisani naravi v tem okolju.

Pokukali smo tudi v eno izmed 22 glamping vil, poimenovanih po sadnem drevju, kot npr. malina, brusnica, sliva... in med katerimi so postavljeni tudi zanimivi nastanitveni šotori.

Ob ogledu smo neizmerno uživali in tudi miselno raziskovali, ob koncu ogleda pa smo si pripravili krajšo druženje na njihovi termalni terasi, kjer so otroci prejeli DRUŽINSKO MEDALJO ter si privoščili zasluženo malico iz nahrbtnika in vrtca.

Družinski pohod smo zaključili z mislijo, da smo skupaj preživeli čudovit popoldan v odlični družbi, in z obljubo, da se bomo kmalu ponovno podali na družinski pohod v našem okolju.

Zapisala: Silvija Filipič, vzg.predš.otrok



Več v Družabno