Starodobniki so se zbrali na S.K.O.K.-u in sejmu

Društvo oldtimer Stara Gora je organiziralo starodobniški klepet ob kavi, kjer so si izmenjali izkušnje in sklenili nova prijateljstva.

Prlekija-on.net, nedelja, 27. marec 2022 ob 19:11
Starodobniški klepet ob kavi

Starodobniški klepet ob kavi

V nedeljo, 27. marca, so se zbrali simpatizerji in lastniki svojih starodobnikov in sicer pred tehničnim etnološkim muzejem v Bolehnečicih.
Organizirali so S.K.O.K. (starodobniški klepet ob kavi), kjer so si izmenjali izkušnje in sklenili nova prijateljstva. V sklopu te prireditve se je odvijal tudi sejem rabljene opreme, kjer je bila velika izbira nadomestnih delov in drugih stvari.

Goste je nagovoril tudi podpredsednik zveze starodobnih vozil Slovenije Vlado Perkič in izrazil veliko navdušenje o izvedbi te prireditve. Ob lepem sončnem vremenu se je pripeljal tudi sam s svojim starodobnikom na S.K.O.K., in pohvalil prvo izvedeno prireditev v tej sezoni v Pomurju.

Vse navzoče je pozdravil tudi predsednik društva oldtimer Stara Gora Alojz Slekovec. Zahvalil se je vsem na udeležbi, najbolj tistim, ki so v tej sezoni prvič svoje konjičke spet razkazali širši javnosti in obiskovalcem na sami prireditvi.Opomnil je vse navzoče na že prihajajoči naslednji dogodek, katerega bo društvo izvedlo 1. maja 2022 in sicer srečanje s starodobnimi kolesi.



Več v Družabno