Srečanje mamic in očetov v novih prostorih vrtca Mala Nedelja

Po dveh letih prekinjenih druženj so z velikim veseljem ponovno lahko spet povabili medse mamice in očke in to celo v novo telovadnico vrtca.

Prlekija-on.net, četrtek, 31. marec 2022 ob 17:09
Srečanje mamic in očetov v vrtcu Mala Nedelja

Srečanje mamic in očetov v vrtcu Mala Nedelja

Zbežalo je še eno leto. Kot vedno. Medtem, ko smo nekako prišli iz objema korona časa, smo ponovno pričeli tekati med službo in obveznostmi, sovražili ponedeljke in nestrpno čakali petke. Prav tako vikende, da bomo končno stopili na zavoro, se umaknili iz živčnega prometa, uživali in počivali ter se polnili s pozitivno energijo. Ob nedeljskih večerih pa spet in spet z obžalovanjem ugotavljali, da med soboto in nedeljo manjka še en dan.

Občasno smo s slabo vestjo ugotavljali, da smo dragocene trenutke, potrpljenje, razpoloženje radodarno poklanjali danes že popolnoma nepomembnim razlogom za našo srečo. A kljub temu smo v 365 dneh, ki smo jih od lani do letos imeli na voljo, namenoma ali zgolj po naključju strpali tudi kaj lepega in dobrega.

In poleg tega smo se neizmerno trudili biti v vlogi staršev, mame in očeta, ki smo jo skušali bolj ali manj popolno zaigrati. Vse le za srečo naših otrok.

Mi smo sreči namenili sredin popoldan. Tako smo 30. 3. 2022 ponovno po dveh letih prekinjenih druženj z velikim veseljem lahko spet povabili medse naše mamice in očke in to celo v novo telovadnico vrtca. Za vse to smo neizmerno hvaležni. Predstavili smo se s programom, ki smo ga otroci in vzgojiteljice skrbno pripravljali prav za to druženje.

Otroci so se predstavili s pesmicami, deklamacijami, plesi, petjem, starši pa so si to druženje vtisnili v en poseben košček srca med lepe spomine. Doživetja so namreč tista, ki ostanejo v srcu za vedno. Ne drage igrače, ne vse, kar si otrok zaželi takoj in zdaj, ampak skupna doživetja.

Po končanem programu so otroci staršem podarili tudi spominska darilca, ki so jih izdelali v vrtcu in staršem smo namenili krajšo pogostitev.

Zapisala: Ksenija Kolar Švarc
Foto: Vrtec Mala Nedelja



Več v Najmlajši