Dražen Zečić in Marko Škugor se vračata na veliko turnejo po Sloveniji

V soboto, 30. aprila, ob 19. uri, se bosta ustavila tudi v Murski Soboti v športni dvorani OŠ I.

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 4. april 2022 ob 16:38
Dražen Zečić

Dražen Zečić

Po turneji v letu 2019, kjer so bili razprodani vsi koncerti, se eden največjih kantavtorjev hrvaške glasbe Dražen Zečić in prvi tenor Dalmacije Marko Škugor vračata na veliko turnejo po Sloveniji. Priljubljena glasbenika obljubljata, da bo vzdušje na vseh njunih koncertih več kot odlično. V soboto, 30. aprila, ob 19. uri, se bosta ustavila tudi v Murski Soboti v športni dvorani OŠ I.

Dražen Zečić velja za enega najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na celotnem Balkanu. Kljub njegovi dolgoletni in uspešni karieri ter številnih nastopih, se ga občinstvo nikakor ne more naveličati. Slovenci ga vedno znova sprejmemo odprtih rok in z glasnim skandiranjem "Zeko, Zeko, Zeko," on pa nam ljubezen vsakič povrne tako, da nam zapoje z dušo in telesom. Njegove "Nitko nema dva života", "Ako se dušo moramo rastati", "Idi, idi", "Sokole", "Sve je zbog nje" in številne druge, vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Marko Škugor
Marko Škugor

Vokal hrvaškega tenorista Marka Škugorja velja za enega najlepših na Balkanu. Vrhunski glasbenik, ki je pevsko pot začel s klapami Maslina in Kampanel, kljub svojim rosnim letom beleži številne uspehe in nagrade, poslušalce pa navduši praktično kjerkoli se pojavi. Šibeniški tenor je znan po tem, da s svojim prelepim vokalom in prav posebnim občutkom za glasbo, poslušalcem pričara pravo dalmatinsko vzdušje in poskrbi, da se marsikomu orosijo oči. Njegove največje uspešnice "Oće duša vanka tila", "Ružo bila", "Dalmatinska vilo", "Srce južnjačko" in številne druge, pa bodo zagotovo navdušile tudi vas.

Njuni koncertni spektakli so vsakič znova razprodani, zato priporočamo, da si vstopnico zagotovite že danes, saj je število vstopnic omejeno. Prodajna mesta so Eventim, Petrol in Pošta.

Marko Škugor in Dražen Zečić



Več v Družabno