V Ljutomeru uspešno izpeljali 19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu

Skupno je v sedmih posameznih in petih ekipnih disciplinah sodelovalo okoli 700 tekmovalcev iz celotne Slovenije.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. maj 2022 ob 09:59
19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu

19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu

Od četrtka, 5. maja, do nedelje, 8. maja, je v ŠIC Ljutomer potekalo 19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu. Državno prvenstvo se je v Ljutomer vrnilo po 13. letih, in po začetkih organiziranega pikada v Sloveniji pred točno 20. leti z ustanovitvijo Pikado zveze Slovenije (PiZS) na Grlavi.

Skupno je v sedmih posameznih in petih ekipnih disciplinah sodelovalo okoli 700 tekmovalcev iz celotne Slovenije. Sodelovalo je 62 ekip, v ekipnem delu v ekipah so sodelovali tudi tujci iz sosednjih držav, za naslove v posameznih kategorijah pa so lahko sodelovali le slovenski tekmovalci.

Odlične rezultate so tudi tokrat zabeležili tekmovalci ekipe Top Gun z Grlave. V cricketu je Andrej Gorjak zasedel tretje mesto. V ekipni konkurenci najboljših pikado klubov je ženska ekipa Top Gun Cleangrad Grlava zasedla tretje mesto, moška ekipa Top Gun GTI Grlava pa je bila četrta. V konkurenci ekip 3. lige je Top Gun Teleing Cleangrad Grlava zasedel četrto mesto, med ekipami 4. lige pa je bil najboljši Top Gun Teleing Cleangrad Grlava

Spodaj objavljemo vse rezultate.



Več v Šport