V Ljutomeru uspešno izpeljali 19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu

Skupno je v sedmih posameznih in petih ekipnih disciplinah sodelovalo okoli 700 tekmovalcev iz celotne Slovenije.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. maj 2022 ob 09:59
19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu

19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu

Od četrtka, 5. maja, do nedelje, 8. maja, je v ŠIC Ljutomer potekalo 19. državno prvenstvo v elektronskem pikadu. Državno prvenstvo se je v Ljutomer vrnilo po 13. letih, in po začetkih organiziranega pikada v Sloveniji pred točno 20. leti z ustanovitvijo Pikado zveze Slovenije (PiZS) na Grlavi.

Skupno je v sedmih posameznih in petih ekipnih disciplinah sodelovalo okoli 700 tekmovalcev iz celotne Slovenije. Sodelovalo je 62 ekip, v ekipnem delu v ekipah so sodelovali tudi tujci iz sosednjih držav, za naslove v posameznih kategorijah pa so lahko sodelovali le slovenski tekmovalci.

Odlične rezultate so tudi tokrat zabeležili tekmovalci ekipe Top Gun z Grlave. V cricketu je Andrej Gorjak zasedel tretje mesto. V ekipni konkurenci najboljših pikado klubov je ženska ekipa Top Gun Cleangrad Grlava zasedla tretje mesto, moška ekipa Top Gun GTI Grlava pa je bila četrta. V konkurenci ekip 3. lige je Top Gun Teleing Cleangrad Grlava zasedel četrto mesto, med ekipami 4. lige pa je bil najboljši Top Gun Teleing Cleangrad Grlava

Spodaj objavljemo vse rezultate.Več v Šport