V tovarni v Ormožu z lomljenjem vrat in uničevanjem gasilnih aparatov povzročili večjo materialno škodo

Ugotovljeno je bilo, da so neznani storilci vstopili v odklenjen objekt Tovarne sladkorja Ormož ter z lomljenjem vrat in uničevanjem gasilnih aparatov povzročili večjo materialno škodo.

Prlekija-on.net, torek, 17. maj 2022 ob 08:47
Neznanci so vlomili v tovarno

Neznanci so vlomili v tovarno

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 16. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 08.12 so obravnavali kaznivo dejanje Tatvine in sicer je neznani storilec z delovnega stroja ukradel pokrov motorja. Opravljen je bil ogled, sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Ob 13.20 uri so obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Ugotovljeno je bilo, da so neznani storilci vstopili v odklenjen objekt Tovarne sladkorja Ormož ter z lomljenjem vrat in uničevanjem gasilnih aparatov povzročili večjo materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Ob 15.08 so obravnavali prometno nesrečo med voznikom osebnega avtomobila in avtobusa. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi premajhne bočne razdalje pri prehitevanju. Ker je šlo za minimalno materialno škodo, vozniki pa so izpolnjevali pogoje za udeležbo v cestnem prometu je bila zadeva zaključena z odstopom od ogleda.