Županja v idiličnem ambientu sprejela mini maturante in devetošolce

Devetošolcem je čestitala za vse dosedanje uspehe in jim zaželela vse dobro na njihovi nadaljnji poti.

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2022 ob 17:08
Sprejem

Sprejem

Županja Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Darja Vudler Berlak, je v idiličnem ambientu ob Hrgovi domačiji sprejela mini maturante in devetošolce ter jih obdarila z majno pozornostjo.

Devetošolcem je čestitala za vse dosedanje uspehe in jim zaželela vse dobro na njihovi nadaljnji poti. Najuspešnejši učenci vseh devet let so bili Sara Krepša, Taja Pučko in Domen Kokol, ki bodo na slovesnosti ob občinskem prazniku prejeli še posebno priznanje. Vsi devetošolci so prejeli knjigo s posvetilom legendarnega Marcosa Tavaresa - "Legenda", ki pravi: "Vedno je možno uresničiti sanje. Ni važno, od kod prihajaš. Če trdo delaš, lahko dosežeš vse, kar si želiš." In prav to, da uresničijo svoje sanje, je devetošolcem zaželela tudi županja.

Minimaturantje so pripravili nekaj glasbenih točk, odpeli tradicionalno himno "Mi smo minimaturantje" in od županje prav tako dobili majhno pozornost v obliki knjižice šolstva skozi čas.

Ob sproščenem klepetu so vsi skupaj preskusili še nova virtualna očala, se okrepčali ob slastnih dobrotah, ki so jih pripravile članice Društva gospodinj Vitomarci in seveda sladoledu.

Srečno in čudovite počitnice!