Prireditev, ki združuje mlado in staro – Športaj Razkrižje, odlično uspela

Osnovni del prireditve je bil nogometni turnir v trojkah, ob spremljajočem programu za najmlajše, dobri gostinski ponudbi ter živi glasbi skupine Nova štima.

Prlekija-on.net, torek, 5. julij 2022 ob 16:53
Športaj Razkrižje

Športaj Razkrižje

Minulo soboto, 2. julija, se je v Centru Zavirje na Razkrižju v organizaciji Športnega društva Razkrižje odvijala prireditev Športaj Razkrižje. Osnovni del prireditve je bil nogometni turnir v trojkah, ob spremljajočem programu za najmlajše, dobri gostinski ponudbi ter živi glasbi skupine Nova štima.

Gost prireditve, ki je podeljeval nagrade za prva tri mesta in prehodni pokal, je bil odličen Murin nogometaš Luka Bobičanec. Kaj Luka pomeni mnogim Murinim navijačem na Razkrižju najlepše pokaže spodnjih nekaj fotografij.

Kljub temu, da ni bilo pretirano veliko ekip, bilo jih je 12, pa so nekatere med njimi bile zares odlične in bi se lahko pomerile na katerem koli od podobnih turnirjev.

Prvo mesto in prehodni pokal je osvojila ekipa sponzorja Emila Kodbe - Kuča za odmor, v sestavi Lukas Gregorinčič iz Stročje vasi, Mario Kocbek iz Sv. Ane, Denis Jelen iz Cerkvenjaka, selektor ekipe pa je bil Sašo Bratuša.

Drugo mesto je osvojila ekipa Arko Ljutomer, v sestavi Mitja Mulec iz Koprive, Žan Barat iz Gibine in Gorazd Domajnko iz Radencev.

Tretje mesto je osvojila ekipa sponzorja Robija Smolkoviča - Smolebar Razkrižje v sestavi Dejan Slunjski, Nikola Pomper in Davor Amanović (vsi trije iz Zagorja na Hrvaškem).

Izredne simpatije občinstva pa je požela najmlajša med ekipami, fantov starih med 14 in 16 let, ki so marsikatero ekipo dodobra namučili in tudi premagali. Gre za ekipo mladih iz Koprive, Šprinca in Veščice v sestavi David Mulec (16 let) iz Koprive, Niko Rob (15 let) Iz Koprive, Aljaž Škrlec (15 let) iz Šprinca in Blaž Grabar (14 let) iz Veščice.

Prireditev so podprli mnogi donatorji in sponzorji, nekatera domača društva, občina in številni prostovoljke in prostovoljci. Vsem lepa hvala za lepo preživet poletni dan in nasvidnje prihodnje leto.



Več v Šport