Ormoški policisti med vikendom obravnavali več prometnih nesreč

Obravnavali so tudi dve kršitvi javnega reda in miru, kršiteljema so policisti izdali plačilni nalog.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. julij 2022 ob 16:27
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 8. julija, ob 13.24 so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na parkirnem prostoru. Z zbiranjem obvestil je bila zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 16.13 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na območju Savcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je na obeh udeleženih vozilih nastala manjša materialna škoda, voznika in vozili pa izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so policisti odstopili od ogleda in izdali udeležencema obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22.20 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Spodnjih Ključarovcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so policisti odstopili od ogleda in izdali udeležencu obvestilo o odstopu od ogleda.

V soboto, 9. julija, ob 8.45 so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 21.40 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

V nedeljo, 10. julija, ob 21.43 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Spodnjih Ključarovcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so policisti odstopili od ogleda in izdali udeležencu obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika