V novi sezoni Exatlona bo nastopil tudi Jan iz Gornje Radgone

Tudi tokrat so med tekmovalci in tekmovalkami rdečih nekateri že znani obrazi, predvsem pa uveljavljeni športniki.

Prlekija-on.net, petek, 26. avgust 2022 ob 19:28
Jan Klobasa, foto: Exatlon Slovenija

Jan Klobasa, foto: Exatlon Slovenija

Septembra se na Planet vrača najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon. Tekmovalci se bodo pomerili na novih poligonih, nov pa bo tudi voditelj in sicer Jure Košir.

Oddaja bo prvič na sporedu v ponedeljek, 5. septembra, najtežji športni preizkušnji na televiziji pa se bo pridružila tudi komentatorska oddaja. Tudi tokrat so med tekmovalci in tekmovalkami rdečih nekateri že znani obrazi, predvsem pa uveljavljeni športniki.

Med njimi je tudi 24-letni Jan Klobasa iz Gornje Radgone, ki je večkratni udeleženec resničnostnih šovov doma in v tujini. V enem izmed njih je s pomočjo brata dvojčka celo zmagal. Pravi, da se vsakega izziva zelo veseli in gre vedno na zmago, zato tudi tokrat ne bo nič drugače. Vseeno priznava, da bo v Dominikanski republiki pogrešal svojo družino in prijatelje. Vsestranski športnik, ki največ prostega časa posveča igranju nogometu, o sebi pove, da je trmast, odločen in pošten. Izmed lanskih tekmovalcev bi na poligonu izzval Franka Bajca, za katerega je navijal v prvi sezoni. Prepričan je, da bi bil dvoboj zelo napet.

Objavil/a Exatlon Slovenija dne Ponedeljek, 22. avgust 2022
Exatlon Slovenija - od 5. septembra na Planetu

Ekipa rdečih je pripravljena! Nova sezona Exatlon Slovenija se začne 5. septembra na Planet TV.

Objavil/a Exatlon Slovenija dne Petek, 26. avgust 2022


Več v Šport