Ljutomerski policisti ustavili osebni avtomobil s šestimi tujci, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način

V naselju Gibina so zaustavili osebni avtomobil tujih registrskih številk. Pri kontroli notranjosti avtomobila je bilo ugotovljeno, da se v notranjosti nahaja šest tujcev.

Prlekija-on.net, torek, 30. avgust 2022 ob 08:10
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, eno kaznivo dejanje, štiri kršitve javnega reda in miru, prijeli šest tujcev, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 10.45 uri je v naselju Černelavci voznik osebnega avtomobila, zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Pri trčenju se je voznica slednjega lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilja v dužini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 11.30 so ljutomerski policisti v naselju Gibina zaustavili osebni avtomobil tujih registrskih številk. Pri kontroli notranjosti avtomobila je bilo ugotovljeno, da se v notranjosti nahaja šest tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.



Več v Črna kronika