Prleški študentje pripravili prvi Kulturni bajdl

Vina Kovačič so za obiskovalce pripravili predstavitev in degustacijo svojih vin, nato pa sta nastopili glasbeni skupini Raoul & the Wisemen in Friški.

Prlekija-on.net, torek, 4. oktober 2022 ob 18:07
Prvi Kulturni bajdl

Prvi Kulturni bajdl

Z začetkom oktobra so se tudi za študente končale poletne počitnice in začelo se je novo študijsko leto. Preden pa so študenti zakorakali novim študijskim izzivom naproti, so člani Prleškega študentskega kluba, za vse željne dobre glasbe in vina, v Mladinskem kulturnem centru priredili prvi Kulturni bajdl. Odprli so ga Vina Kovačič, ki so za obiskovalce pripravili predstavitev in degustacijo svojih vin, zatem pa je vse zbrane nagovoril podžupan, Niko Miholič. Goste so v preostanek večera, na krilih toplih in romantičnih melodij popeljali nizozemska glasbena skupina Raoul & the Wisemen, nato pa so se predstavili še glasbena zasedba Friški, sosedje z druge strani Mure.

V Prleškem študentskem klubu so zelo veseli velikega odziva na izpeljan prvi Kulturni bajdl, kar jim daje le še zagon in motivacijo, da Kulturnih bajdlov organizirajo še veliko več.

Foto: Špela Jambriško



Več v Družabno