Pričarajte si barve jeseni v stanovanju s pisanim copati

Ko se temperature nižajo, je že začutiti vonj po jeseni. In takrat je čas, da tudi v svoj dom vnesete nekaj jesenskega utripa – najpreprosteje z različnimi dekorativnimi dodatki, kot so na primer hišni copati. Ti so vam na voljo v najrazličnejših pisanih kombinacijah, zato boste z njimi v stanovanju zelo preprosto poskrbeli za nekaj več barve jeseni.

Oglasno sporočilo, sreda, 12. oktober 2022 ob 20:29
Pisani copati

Pisani copati

Če ste eden izmed tistih, ki radi opremljajo svoj dom po letnih časih, potem je sedaj pravi čas, da razmislite o barvah jeseni. Te bodo v vaš dom vnesle dodatno vedrino in toplino, hkrati pa poskrbele za mir in spokojnost ter dodatno energijo in optimizem.

Copati

Če bi vas nekdo vprašal, s katero barvo bi najbolje opisali jesen, bi bili odgovori zelo različni. Verjetno pa bi se večina odgovorov gibala v odtenkih toplih barv, kot so na primer rdeča, oranžna, rumena in rjava. Kljub nekoliko nižjim temperaturam je torej jesen še vedno čas topline.

Na kakšen način lahko v svoje stanovanje vnesete odtenke jeseni?

Čudovite barve jeseni lahko vnesete v notranjost svojega doma na različne načine. To je lahko že zelo preprosta dekoracija, ki bo popestrila in vnesla prijetno vzdušje. Vendar pa to še zdaleč ni edini način, s katerim si lahko polepšate jesen v vašem domu.

Posebej za vas smo zbrali nekaj zanimivih idej, kako si pričarati jesen v vašem stanovanju:

  • naberite šopek iz jesenskih vejic;
  • izdelajte jesenski venček, ki ga lahko obesite na vrata ali polepšate prazno steno;
  • prostore popestrite s pisanimi okrasnimi blazinami v oranžnih, rjavih in rumenih odtenkih;
  • naberite jesenske plodove in z njimi izdelajte jesenski aranžma;
  • svoje najlepše fotografije v barvah jeseni povečajte in jih izobesite po stenah.

Svoj dom si lahko popestrite tudi s pisanimi copati

Odličen način za popestritev doma z jesenskimi barvami pa so tudi copati za doma. Hišni copati so nam danes na voljo v različnih barvnih odtenkih in nič ne boste zgrešili, če boste za sebe, svoje družinske člane in obiskovalce kupili hišne copate, ki poudarijo jesenski čas.

Copati

Rdeča, rjava in oranžna so zagotovo tiste barvne kombinacije, ki bodo v domu poskrbele za dodatno toplino. Če pa boste izbirali copate iz naravnih materialov, kot so na primer usnjeni copati, pa bodo popolno udobje in toplino občutila tudi vaša stopala.

Jesen je pravi čas za pisane usnjene copate!

Usnjeni copati so odlična izbira, če iščete najboljše copate za doma. Ne glede na to, ali so to hišni copati za otroke ali copati za odrasle, je zanje značilno, da se odlično prilegajo vsem oblikam stopal, zato so izjemno udobni. Naravni materiali pa poskrbijo, da se vaša stopala popolnoma spočijejo in sprostijo.

Za jesenski čas je še posebej pomembno, da usnjeni copati vaša stopala grejejo, kadar pa posije nekoliko močnejše sonce, pa ni nobenega strahu, da bi se stopala potila. Usnjeni copati so zato še posebej odlična izbira za vse tiste, ki imate težave z neprijetnimi vonjavami.

Z raznovrstnim motivi in barvnimi odtenki usnjeni copati zadovoljijo okusom najbolj zahtevnih opremljevalcev notranjih prostorov. Ker pa je usnje že dolgo znak prestiža, pa se bodo usnjeni copati estetsko še bolje zlili z notranjim dekorjem doma v jesenskem času.



Več v Gospodarstvo