Balinali so za Pokal občine Gornja Radgona

Naslova sta šla v Lendavo in Bakovce.

Prlekija-on.net, četrtek, 13. oktober 2022 ob 09:08
Balinarsko tekmovanje za Pokal občine Gornja Radgona

Balinarsko tekmovanje za Pokal občine Gornja Radgona

Društvo upokojencev Gornja Radgona je v okviru praznovanja 27. občinskega praznika občine Gornja Radgona organiziralo in izpeljalo tradicionalno tekmovanje v balinanju. Tokrat se je zanimivega tekmovanja, ki je potekalo na lepem balinišču pri Domu starejših občanov Gornja Radgona, na Tratah, udeležilo po pet moških in ženskih ekip, sestavljenih iz pomurskih upokojencev in invalidov. Ko gre za samo tekmovanje so največ uspeli članice in člani Društva upokojencev Lendava in Bakovci, saj sta obe ekipi osvojili po eno prvo in eno drugo mesto. Gostitelji iz DU Gornja Radgona so bili tretji v obeh konkurencah.

Končni vrstni red, ženske: 1. DU Bakovci, 2. DU Lendava, 3. DU Gornja Radgona, 4. DU Beltinci itd., moški: 1. DU Lendava, 2. DU Bakovci, 3. DU Gornja Radgona, 4. MDI Gornja Radgona itd.

Po tekmovanju, ki je potekalo v prijetnem vzdušju in lepem vremenu, saj so prvotni datum premaknili za deset dni zaradi slabega vremena, sta predsednica DU Gornja Radgona Inge Ivanek in predsednik sekcije za šport in rekreacijo omenjenega društva, Branko Kos, najboljšim ekipam podelila priznanja in pokale.



Več v Šport