Občini Ljutomer mednarodna nagrada GlobalLocal

Gre za prestižno mednarodno nagrado za lokalne skupnosti in organizacije, ki ustvarjajo dobro okolje za razvoj podjetništva v Srednji in Jugovzhodni Evropi.

Prlekija-on.net, sobota, 22. oktober 2022 ob 11:17
Nagrado sta prevzeli direktorica občinske uprave Občine Ljutomer Angela Lukman in županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba

Nagrado sta prevzeli direktorica občinske uprave Občine Ljutomer Angela Lukman in županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba

V Dubrovniku je v petek, 21. oktobra, v sklopu kongresa podjetništva, potekala podelitev prestižne mednarodne nagrade za lokalne skupnosti in organizacije, ki ustvarjajo dobro okolje za razvoj podjetništva v Srednji in Jugovzhodni Evropi. Mednarodni ekonomski forum Perspektive Zagreb, Mednarodni komite za podeljevanje nagrad in priznanj GlobalLocal, Mreža mladih podjetnikov 4E in društvo Promo Global iz Zagreba so po pregledu številnih kriterijev nagrado dodelili Občini Ljutomer.

Nagrado sta prevzeli županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in direktorica občinske uprave Občine Ljutomer Angela Lukman. Ljutomerska županja je med drugim na kongresu številnim zbranim predstavila ljutomersko občino, prizadevanja in vlaganja Občine Ljutomer v posodobitev infrastrukture za razvoj gospodarstva ter projekte na področju turizma, ki je pomemben igralec na gospodarskem področju v največji prleški občini.



Več v Gospodarstvo