Odpira se nova, dodatna samopostrežna avtopralnica v Ljutomeru

Podjetje Fingal je zraven obstoječe avtopralnice namestilo dodatne štiri nove t.i. bokse za pranje vozil in dodatne pokrite bokse za notranje čiščenje vozil.

Prlekija-on.net, četrtek, 27. oktober 2022 ob 18:37
Avtopralnica v Ljutomeru

Avtopralnica v Ljutomeru

Od jutri, petka, 28. oktobra naprej, se odpira nova, dodatna samopostrežna avtopralnica v Ljutomeru. Podjetje Fingal je zraven obstoječe avtopralnice namestilo dodatne štiri nove t.i. bokse za pranje vozil. Nova pralnica je povsem identična kot že obstoječa, le v novejši različici, kar pomeni, da je kvaliteta pranja enaka.

Po štirih letih uspešnega delovanja avtopralnice se je podjetje Fingal odločilo razširiti svojo dejavnost na lokaciji v Ljutomeru. Letos aprila je bilo tako zraven obstoječe pralnice odkupljeno novo zemljišče, na katerem so bili v minulih dneh nameščeni štirje novi boksi. V vsakem boksu je možno pranje z visokotlačno pištolo (topla voda), aktivno peno in krtačo. V prvem boksu je omogočeno tudi talno pranje.

Poleg tega so bili postavljeni tudi dodatni pokriti boksi za notranje čiščenje vozil. V kratkem bo odprt še razširjen gostinski lokal, ki bo omogočal prijetno preživljanje prostega časa ob srkanju kave in sladkanju s torticami večjemu številu obiskovalcev, tako v notranjosti lokala, kakor tudi na dodatno razširjeni zunanji terasi.

Pralnica bo odprla svoja vrata ta petek ob 10.00 uri. Od 14.00 ure naprej pa bo za vse stare in nove stranke na terasi gostinskega lokala postrežen gratis langaš.



Več v Gospodarstvo