V soboto prikazali bogat srednjeveški interaktivni program in spektakularni ognjeni šov

V dvorcu Rakičan se odvija prireditev Ples - noč čarovnic, ki prinaša pester srednjeveški program za vse generacije, zabavne čarovniške predstave, spektakularni ognjeni šov in večerno glasbeno poslastico na dveh odrih.

Prlekija-on.net, nedelja, 30. oktober 2022 ob 14:35
Ples - noč čarovnic 2022

Ples - noč čarovnic 2022

Med 28. in 30. oktobrom se v dvorcu Rakičan odvija prireditev Ples - noč čarovnic, ki prinaša pester srednjeveški program za vse generacije, zabavne čarovniške predstave, spektakularni ognjeni šov in večerno glasbeno poslastico na dveh odrih.

Tridnevni spektakel tudi tokrat nudi bogat glasbeni program, odlične koncerte na dveh odrih in vsakodnevni kres. V soboto so bili obiskovalcem na voljo bogat srednjeveški interaktivni program, ki je prikazal vsakdanje življenje v srednjem veku, orožarstvo, mečevanje, srednjeveški nastop z viteškim turnirjem, srednjeveški plesi in čarovniške predstave. Na voljo so bile otroške čarovniške delavnice, poslikave obrazov, ki so jih izvajale dijakinje Srednje zdravstvene šole - kozmetični oddelek, lokostrelstvo, prižig grmade in ognjeni šov. Prireditev je popestrila mlada akrobatka, prizorišče pa so obiskali tudi krampusi.

Vse tri dni s svojim programom gostuje tudi ena najboljših evropskih srednjeveških skupin Markus M iz Češke republike in tudi skupina iz hrvaške Koprivnice, ki poskrbi za odličen ognjeni šov.

Na večernem koncertu so množico zabavali Neda Ukraden, Petar Grašo, Žan Serčič, Dejan Dogaja, glasbena skupina In Vivo in pevka Dinna.

Ples - noč čarovnic 2022

Dvorec Rakičan te dni v znamenju noči čarovnic




Več v Družabno