V petek na Villa Mondini noči nastopila Petar Grašo in Luka Basi

V nabito polnem prireditvenem šotoru sta nastopila eden izmed najbolj priljubljenih hrvaških pevcev Petar Grašo in slovenski pevec Luka Basi, ki je tudi zelo priljubljen pri nežnejšem spolu.

Ivan Trunk, sreda, 2. november 2022 ob 08:12
Villa Mondina noč 2022

Villa Mondina noč 2022

Villa Monde je zelo poznana in priljubljena restavracija, ki leži na obrobju Ptuja, v vasi Spuhlja ob glavni cesti Ptuj - Ormož in jo vodi samostojni podjetnik Dušan Bezjak. Villa Monde je pričela s svojim obratovanjem kot bar in diskoteka leta 1997, po dveh letih pa svojo dejavnost razširila še v picerijo, po desetih letih delovanja pa se je preusmerila v klasično restavracijo.

V restavraciji Villa Monde imajo veliko ponudbo jedi: nedeljska kosila, pice, šest menijev malic, njihova specialiteta so jedi iz žara ter jedi po lastni izbiri in je odprta vse dni v tednu. V restavraciji Villa Monde vam po predhodnem naročilu pripravijo praznovanje rojstnih dni, krstov, birm in drugih pogostitev za zaključeno družbo ter lahko sprejmejo do 60 gostov.

Villa Monde vsako leto organizira dve veliki prireditvi, aprila praznujejo obletnico začetka delovanja, letos so praznovali 25. letnico in pa oktobra priredijo Villa Mondino noč, obe prireditvi pa trajata dva dni. Letošnja Villa Mondina noč je bila v petek, 21. oktobra in v soboto, 22. oktobra.

Villa Mondina noč 2022

V soboto se je množica obiskovalcev zabavala še ob zvokih Magnifica in Grupe Vigor


Na prireditvah, ki jih pripravlja Villa Monde je nastopilo veliko naših najboljših skupin, ansamblov, pevk in pevcev, nastopilo pa je tudi veliko glasbenih zvezd iz bivše države. V petek, 21. oktobra, sta v nabito polnem prireditvenem šotoru, ki so ga postavili pred restavracijo nastopila eden izmed najbolj priljubljenih hrvaških pevcev Petar Grašo in slovenski pevec Luka Basi, ki je tudi zelo priljubljen pri nežnejšem spolu in ima veliko oboževalk, oba pa sta goste petkove Villa Mondine noči navdušila.

V soboto, 22. oktobra, so na Villa Mondini noči nastopili slovenski pevec Magnifico s spremljevalno skupino in pa hrvaška skupina Grupa Vigor, ki sta prav tako napolnila prireditveni šotor do zadnjega kotička.

Za pijačo na obeh prireditvah je poskrbelo strežno osebje Villa Monde, za jedačo pa mesarija Herga iz Mezgovcev ob Pesnici.



Več v Družabno