V soboto se je množica obiskovalcev zabavala še ob zvokih Magnifica in Grupe Vigor

Na drugem dnevu Villa Mondine noči so nastopili slovenski pevec Magnifico s spremljevalno skupino ter hrvaška skupina Grupa Vigor, ki sta prav tako napolnila prireditveni šotor.

Ivan Trunk, četrtek, 3. november 2022 ob 07:34
Villa Mondina noč 2022

Villa Mondina noč 2022

Villa Monde vsako leto organizira dve veliki prireditvi, aprila praznujejo obletnico začetka delovanja, letos so praznovali 25. letnico in pa oktobra priredijo Villa Mondino noč, obe prireditvi pa trajata dva dni. Letošnja Villa Mondina noč je bila v petek, 21. oktobra in v soboto, 22. oktobra.

Na prireditvah, ki jih pripravlja Villa Monde je nastopilo veliko naših najboljših skupin, ansamblov, pevk in pevcev, nastopilo pa je tudi veliko glasbenih zvezd iz bivše države. V petek, 21. oktobra, sta nastopila Petar Grašo in Luka Basi, v soboto, 22. oktobra, pa so nastopili slovenski pevec Magnifico s spremljevalno skupino ter hrvaška skupina Grupa Vigor, ki sta prav tako napolnila prireditveni šotor do zadnjega kotička.

Za pijačo na obeh prireditvah je poskrbelo strežno osebje Villa Monde, za jedačo pa mesarija Herga iz Mezgovcev ob Pesnici.

Villa Mondina noč 2022

V petek na Villa Mondini noči nastopila Petar Grašo in Luka Basi




Več v Družabno