Priprave na martinovanje v Ljutomeru v polnem teku

Še vedno so odprte prijave za Martinovo tržnico in tekmovanje v kuhanju kisle žüpe, prav tako sprejemajo naročila za Martinovo malico.

Prlekija-on.net, nedelja, 6. november 2022 ob 15:54
Martinovanje v Ljutomeru

Martinovanje v Ljutomeru

Na Glavnem trgu v Ljutomeru bo v petek, 11. in v soboto, 12. novembra, znova veselo. Družba ŠIC d.o.o. bo skupaj z Občino Ljutomer in Društvom za promocijo Prlekije izvedla bogat program. Petkovo dogajanje bo v znamenju ponudnikov na Martinovi tržnici, opravljen bo krst mošta, organizirano bo tekmovanje v kuhanju kisle žüpe, zvečer pa bo zabava z Gadi, za katero vam ne bo potrebno plačati vstopnine.

V kolikor želite sodelovati na Martinovi tržnici pošljite svojo zainteresiranost na elektronski naslov obcina.ljutomer@ljutomer.si, za udeležbo na tekmovanju v kuhanju kisle žüpe pokličite 031 325 874 (Matej) ali 041 731 614 (Miha), še vedno pa si lahko rezervirate bogat krožnik martinovih specialitet (031 325 874) v sklopu Martinove malice, ki vam bo postrežena med 11. in 14. uro na Glavnem trgu v Ljutomeru.

V sobotnem dopoldnevu, okrog 11. ure, se bo pospravljal klopotec, ki je od avgusta krasil Glavni trg, zvečer pa bo v šotoru zabava z Ansamblom Štrk in Grupo Vigor. Nekaj vstopnic je še vedno na razpolago. Pohitite. Vidimo se prihodnji petek in soboto v Ljutomeru.

Martinovanje v Ljutomeru

Razkrivamo dvodnevni program Martinovanja v Ljutomeru




Več v Družabno