V nedeljo vi odločate kako bomo živeli v Prlekiji

Oglasno sporočilo, petek, 18. november 2022 ob 13:14
Ekipa NEODVISNA LISTA Z OLGO IN EKIPO SR(e)ČNO NAPREJ!

Ekipa NEODVISNA LISTA Z OLGO IN EKIPO SR(e)ČNO NAPREJ!

V nedeljo se sprejema pomembna odločitev. V mnogih pogledih najbolj pomembna, ker se odločamo o vprašanju kako bomo živeli v domačem kraju.

Odločamo o tem ali bomo izvedli 50 naslednjih investicij in se skupaj zavzeli za vse, kar je prav za Prlečke in Prleke, mlade in stare. In o tem ali se bomo srčno postavili v bran prleških vrednot, tradicij in zagovarjali nove ideje tudi takrat, ko bi bilo neskončno lažje kimati in se strinjati s slabimi predlogi.

V prihodnjih letih bo še težje uspeti. Časi so se spremenili. Vse je nekako jasno in nejasno hkrati. Dvigujejo se cene, zamikajo se sofinanciranja, vsiljujejo se omejitve.

Vendar tudi v preteklosti ni bilo enostavno. Zato smo sledili pravilu Obljubi manj, naredi več in zaupaj v pozitivno energijo in srčnost EKIPE, ki ji je mar za občino in občana!

Uspeli smo izvesti 180 projektov, za 62 mio EUR projektov in pridobili 23,7 mio EUR nepovratnih sredstev.

Naša ekipa 88 kandidatk in kandidatov sledi ciljem in zaporedju prioritet, ki smo jih dogovorili skupaj z občani, v skladu z razvojno vizijo občine. Oblikovali smo načrt investicij s katerimi dvigujemo razvojni tempo naše občine. Največ šteje, da smo spoštljivi en do drugega in se pogovarjamo.

Živimo v prelepih krajih, obdani s srčnimi ljudmi, ki bodo tudi v prihodnje postavili občana na prvo mesto.

Prihodnost vidimo v močnih vaseh, krajih in mestu, povezanih skozi dobre vsebine in srčne odnose. To so gradniki varne, živahne in uspešne skupnosti.

Če nam zaupate to nalogo skrbnosti za skupnost in ste v nas prepoznali odgovorne ljudi, potem vas vabimo, da v nedeljo 20.11.2022 namenite glas naši celotni ekipi:

  • županji mag. Olga Karba - obkrožite številko 4
  • naši ekipi, NEODVISNA LISTA Z OLGO IN EKIPO SR(e)ČNO NAPREJ! - obkrožite številko 8
  • in vsem kandidatom neodvisne liste, ki kandidirajo v svete krajevne skupnosti - obkrožite vse, ki so v naši ekipi Z OLGO IN EKIPO SRČENO NAPREJ!

Sr(e)čna ekipa

Kandidati in obljube po krajevnih skupnostih
Dr. Miran Puconja
Boštjan Žerdin
Darinka Budna
Saša Polajnar
Jožek Panič
Nina Žitek
Jan Filipič
Valentina Valant
Angelca Lukman
Robert Kosmajer
Ines Krajnc

Naročnik oglasa je NEODVISNA LISTA Z OLGO IN EKIPO SR(e)ČNO NAPREJ!



Več v Politika