Pri družini Jurič bo ponovno svetilo tisoče lučk, pripravljajo pa tudi presenečenje za najmlajše

Tudi letos želijo pri družini Jurič v Žihlavi otrokom in nasploh ljudem spet pričarati pravo božično - praznično vzdušje.

Prlekija-on.net, torek, 22. november 2022 ob 18:55
Praznična okrasitev pri družini Jurič, foto: Dušan Koren

Praznična okrasitev pri družini Jurič, foto: Dušan Koren

Na lokaciji Žihlava 12, v občini Sveti Jurij ob Ščavnici živi družina Jurič, ki že vrsto let med prazniki skrbi za okrasitev hiše in okolice, okrasitev pa je vidna daleč naokoli. Z okrasitvijo se je v njihovi družini prva pričela ukvarjati mama Marija, ki ima veselje in strast do tega že 15 let. Nato je s tem navdušila še ostale družinske člane, moža Mirana ter hčerki Ines in Sanjo z družinama.

Iz leta v leto se je nabralo vedno več lučk, tako da bogato okrasitev lahko vidite že ob vožnji mimo ali pa ob prihodu k njim. Lani so dodali novost, velike jaslice s figurami v velikosti enega metra in ostale postavitve, ki se jih da ogledati najlepše od blizu. Kot novost pa so se letos odločili, da za otroke pri njih organizirajo obdarovanje, saj jih bo obiskal Božiček in obdaril otroke. Odločili so se za način obdarovanja, da če starši želijo, da otroka obdari Božiček pri njih, jih lahko kontaktirate na 031 765 051 in jim potem starši dostavite darilo za svojega otroka, kateri bo le-tega potem prejel pri njih od Božička. In še ena letošnja novost, ki bo razveselila vse otroke, tam se bodo lahko vsi fotografirali z Božičkom.

Prižig lučk bo na prvo adventno nedeljo, obisk Božička pa 18. decembra ob 18.30 uri. Ogled lučk bo možen vsak vikend (petek, sobota in nedelja) od 17.00 - 22.00 v mesecu decembru in vse do konca januarja.



Več v Družabno