Do aprila bo promet potekal po nadomestnem mostu tik ob starem, ki ga bodo porušili

Na cesti med Razkrižjem in Ljutomerom so čez Ščavnico uredili nadomestni most, tako da bo promet od 29. novembra naprej potekal po začasnem mostu tik ob starem.

Prlekija-on.net, torek, 29. november 2022 ob 19:40

OBVOZ ČEZ ŠČAVNICO MED RAZKRIŽJEM IN LJUTOMEROM PO ZAČASNEM - NADOMESTNEM MOSTU

Objavil/a Stanko Ivanušič dne Torek, 29. november 2022

Nadomestni most

V sredini novembra se je na cesti med Razkrižjem in Ljutomerom, na mostu čez reko Ščavnico pričela gradnja nadomestnega mostu ob obstoječem in dotrajanem mostu na Gornjem delu Veščice, ki bo zgrajen na novo. Nadomestni most so sedaj uredili, tako da bo promet od 29. novembra naprej potekal po začasnem mostu tik ob starem.

Promet poteka izmenično v obe smeri in je urejen s semaforji. Tako bo do konca gradnje novega mostu, predvidoma do aprila 2023. "Tisti, ki smo gradnjo mostu za obvoz spremljali Ministrstvu za infrastrukturo predlagamo, da ga ob koncu izgradnje novega mostu, naj ne odstranijo, ampak se nameni za bodočo kolesarsko stezo med Razkrižjem in Ljutomerom," pa je ob tem zapisal župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič.

MOST ČEZ ŠČAVNICO, NA OBMOČJU GORNJEGA DELA VEŠČICE, NA RELACIJI RAZKRIŽJE - LJUTOMER, BO KMALU PORUŠEN IN SE ZGRADIL...

Objavil/a Stanko Ivanušič dne Četrtek, 10. november 2022


Več v Gospodarstvo