Na stopničkah 59. Zlate lisice slavili z mehurčki Jeruzalem Ormož

Za to priložnost so pri Puklavec Family Wines pripravili penine Jeruzalem Ormož (6 L, 3 L in 1,5 L), ki so jih zmagovalke slavnostno odprle na stopničkah in kot se spodobi, poskrbele za izjemno penečo proslavitev.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. januar 2023 ob 18:22
Mehurčki Jeruzalem Ormož na stopničkah 59. Zlate lisice, foto: Puklavec Family Wines

Mehurčki Jeruzalem Ormož na stopničkah 59. Zlate lisice, foto: Puklavec Family Wines

Leto so pri Puklavec Family Wines začeli zmagoslavno, saj je bila njihova vinska klet, že prvi vikend januarja prisotna na 59. Zlati lisici v Kranjski gori. Nedeljski slalom je v Podkoren privabil okoli 3.500 obiskovalcev, ki so uživali in navijali za vse tekmovalke, med pavzami, pa so se povabljeni gostje zabavali in mrežili v VIP šotoru, kjer so s svojo ekipo pripravili prav posebno degustacijo njihovih treh blagovnih znamk vin ter penin (Jeruzalem Ormož, Seven Numbers in Estate Selection).

S kar 77 stotinkami prednosti pred drugovurščeno Federico Brignone je Američanka Mikaela Shiffrin izenačila rekord za največ zmag v ženskem svetovnem prvenstvu FIS in hkrati postavila nov rekord s kar 3 veleslalomskimi zmagami na Zlati lisici. Tretja je bila Lara Gut-Behrami. Za to priložnost so pripravili penine Jeruzalem Ormož (6 L, 3 L in 1,5 L), ki so jih zmagovalke slavnostno odprle na stopničkah in kot se spodobi, poskrbele za izjemno penečo proslavitev.

Mikaela Shiffrin
Mikaela Shiffrin, foto: Puklavec Family Wines

Delo v vinogradih in predstavitve na vinskih sejmih

Za Vinarja minulega leta sicer tudi pozimi ni počitka, saj je ravno ta čas izredno pomemben, da se vse trte obreže in tako pripravi na sezono novega letnika. Ekipa pridno opravlja svoje delo in tako ob suhem vremenu reže trte in čisti vinograde. To leto je zima nenavadno prizanesljiva, kar je za delo dobro, za naravo pa bodo videli čez čas, kaj bodo nadpovprečno visoke temperature prinesle s sabo.

V tem tednu se sicer predstavljajo v Utrechtu na turističnem sejmu Vakantiebeurs 2023. Gre za enega največjih turističnih sejmov, kjer se predstavljajo svetovne destinacije, hoteli in restavracije, ki so ključnega pomena pri načrtovanju potovanj.

Med 13. in 15. februarjem pa bodo nastopili v Parizu na Wine Paris & Vinexpo Paris 2023, ki je eden izmed največjih vinskih sejmov na svetu. V treh dneh sejem obišče več kot 25.000 obiskovalcev, predstavlja pa se več kot 2.800 različnih ponudnikov.



Več v Gospodarstvo