Avto Rajh že devetič prejemnik Fordove nagrade

Avto Rajh je že vrsto let prejemnik Fordovih priznanj. Tudi tokrat so osvojili naslov najboljšega v kategoriji Fordov serviser leta.

Prlekija-on.net, sreda, 25. januar 2023 ob 09:55
Dušan in Damjan Rajh

Dušan in Damjan Rajh

V letu 2022 je lovorika najboljšega serviserja s strani Summit Motors Ljubljana, bila podeljena podjetju Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote. Osvojeni naziv je dokaz doseganja najvišjih standardov kakovosti, zadovoljstva strank in drugih kriterijev, ki v največji možni meri poosebljajo vrednote znamke Ford.

Avto Rajh je že vrsto let prejemnik Fordovih priznanj. Tudi tokrat so osvojili naslov najboljšega v kategoriji 'Fordov serviser leta'.

Ob tem je Damjan Rajh, direktor družbe Avto Rajh, poudaril: »Priznanje, ki smo ga prejeli, ni le uokvirjena plaketa, ampak je veliko več. Je priznanje našemu odlično opravljenemu delu v minulem letu ter hkrati motivacija in izziv za naprej. Naš vsakodnevni trud ni bil spregledan, kar nam ponovno daje velik zagon, saj je bilo v preteklem letu v avtomobilski industriji še vedno čutiti posledice epidemije. Trg pa nenehno ponuja novosti, ki jim je treba slediti in jih sprejemati. Kljub vsemu naštetemu in kljub veliki konkurenci na trgu so naši rezultati in dosežki izjemni.

Hvaležni smo naši odlični ekipi, ki je predana svojemu delu. Cenimo njeno znanje in prispevek našemu podjetju. Zahvaljujemo se tudi našim zvestim in novim strankam, brez katerih tega uspeha in naziva ne bi bilo. Hvala vsem za zaupanje. Še naprej se bomo trudili in zagotavljali kakovost in storitve najboljšega Fordovega serviserja



Več v Gospodarstvo