V soboto je pustovanje bilo rokovsko obarvano

Na Rock večeru na Ptuju sta nastopili skupini Leteći odred in Siddharta.

Prlekija-on.net, nedelja, 5. februar 2023 ob 11:33
Pustni Rock večer na Ptuju

Pustni Rock večer na Ptuju

Zabavni del pustovanja na Ptuju je že v polnem zagonu, Karnevalska dvorana je v soboto, 4. februarja, bila rokovsko obarvana. Nastopili sta skupini Leteći odred in Siddharta.

Maškare iz vseh koncev Slovenije so se tokrat zabavale ob nekoliko trših ritmih vsem dobro znane slovenske zasedbe Siddharta, ki je na sceni že skoraj 30 let. Fantje so ponovno poskrbeli za dober šov s preigravanjem vsem dobro znanih uspešnic.

Še pred njimi pa je oder zavzela hrvaška pop rock skupina Leteći odred, ki je na sceni že dobra tri desetletja in se prav tako ponaša s številnimi uspešnicami.

Otvoritveni koncert pustovanja na Ptuju

Ceca poskrbela za uvod v pustovanje na Ptuju


Komercialni del pustovanja letos pripravlja organizator Družba Radio Tednik Ptuj d.o.o., ki si je zadal ambiciozni plan, da bo z raznovrstnim glasbenim programom zadovoljil glasbene navdušence vseh žanrov, kjer bodo lahko prišli na svoj račun tako ljubitelji slovenske narodno-zabavne glasbe kot hrvaške zabavne in klapske glasbe ter na koncu, kar je bila želja poslušalcev Radia Ptuj, tudi srbske folk glasbe.

Pustovanje v dvorani Campus se nadaljuje spet naslednji konec tedna, ko bo v petek potekal Galama večer. Nastopili bodo Dražen Zečić, Mambo Kings, zgodila se bo tudi Aktualova galama, v soboto pa sledi Slovenski večer, kjer bodo nastopili Polkaholiki, Saša Lendero in Kingston.



Več v Družabno