Hiša zgorela skoraj v celoti, škode za 35 tisoč evrov

Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Prlekija-on.net, petek, 10. februar 2023 ob 07:31
Hiša je zgorela skoraj v celoti

Hiša je zgorela skoraj v celoti

V preteklih štiriindvajsetih urah, so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je nastala samo materialna škoda, šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, požar, prijeli štiri tujce, pridržali eno osebo, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino z dvorišča, nasilje v družini, kjer je nasilnežu bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, krivo izpovedbo, zatajitev vozila pri najemu lizinga in zasegli bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Požar v Radomerju

V Radomerju zagorela hiša


Ob 10.25 so bili obveščeni, da v naselju Radomerje gori stanovanjska hiša. Policisti so ugotovili, da je zagorelo v stanovanjski hiši, ki je pogorela skoraj v celoti. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. V požaru je bila lažje telesno poškodovana ženska. Nastalo je za 35.000 EVR škode. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Ob 23.30 je bil na avtocestnem počivališču v Murski Soboti zaustavljen voznik osebnega avtomobila tujih registrskih številk. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da v vozilu prevaža štiri tujce, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. Tujci so med postopkom zaprosili za mednarodno zaščito, voznik pa bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.



Več v Črna kronika