DJ XENIA vse bolj mednarodno prepoznavna na področju elektronske glasbene scene

Te dni je razvnela publiko v italijanskih Dolomitih, v mariborskem Feniksu je nastopila z znano pevko Alyo, turnejo pa je nadaljevala na Poljskem.

Prlekija-on.net, nedelja, 12. februar 2023 ob 19:54
DJ XENIA

DJ XENIA

Ksenija Filipič, ki nastopa pod umetniškim imenom DJ XENIA žanje uspeh za uspehom in postaja vedno bolj mednarodno prepoznavna na področju elektronske glasbene scene. Te dni je razvnela publiko v italijanskih Dolomitih, kjer je s svojim nastopom dvigala temperaturo na poznanem smučišču Kronplatz. V mariborskem Feniksu pa je dan zatem nastopila z znano pevko Alyo, s katero snujejo prvi skupni projekt, ki je zaenkrat še skrivnost, predvidoma pa bo že do tega poletja pospremljen z ekskluzivnim videospotom.

Turnejo je nadaljevala na Poljskem, v elitnem klubu Mango, kjer je obnorela več tisoč glavo množico z nastopom na velikem odru, ki gosti zvezde svetovnega kova, kot so Fedde La Grand, David Peen, Niki Belluci, The Cube Guys... Na odru je nastopila tudi s priznanim hrvaškim DJ-em Joe2Shine-om, s katerim sta se odlično ujela in prav tako snujeta zanimive skupne projekte. Poljska jo je navdušila v celoti, predvsem z obsežno in inovativno promocijo, med drugim s tem, da so jumbo plakat vozili po mestu cel teden pred nastopom ter jo oglaševali po megafonu.

Vsi, ki bi našo DJ-ko želeli videti in slišati v živo lahko to storite že prihodnji petek na Bledu, kjer nastopa v znamenitem Bled Rose hotelu s popularno pevko Teodoro. Če pa boste zamudili nakup vstopnic, pa bo v bodoče še več priložnosti, saj je to le prvi nastop v nizu celotne pogodbe s tem priznanim hotelom.

DJ XENIA

Ksenija Filipič, DJ-ka, ki prihaja iz Prlekije, je letos osvojila Hrvaško in Italijo




Več v Glasba in film