V prometni nesreči na avtocesti umrl voznik tovornega vozila

Zapora naj bi trajala dlje časa. Zaprta sta tudi uvoza Cerkvenjak in Sveti Jurij ob Ščavnici proti Murski Soboti. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti med priključkoma Cerkvenjak in Vučja vas.

Prlekija-on.net, sreda, 15. februar 2023 ob 07:23
Do prometne nesreče je prišlo pred izvozom

Do prometne nesreče je prišlo pred izvozom

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da se je v sredo, ob 6.24 pred izvozom Vučja vas, v smeri Murske Sobote, zgodila prometna nesreča. Prometno-informacijski center ob tem poroča, da je pomurska avtocesta zaprta med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas proti Murski Soboti.

Zapora naj bi trajala dlje časa. Zaprti so tudi uvozi Sveta Trojica, Cerkvenjak in Sveti Jurij ob Ščavnici proti Murski Soboti. Možna obvoza za osebna vozila: po regionalni cesti Sveta Trojica - Sveti Jurij ob Ščavnici - Križevci pri Ljutomeru - AC Vučja vas ali Lenart - Gornja Radgona - Vučja vas.

Po naših informacijah je prišlo do hujše prometne nesreče, kjer je manjše tovorno vozilo trčilo v zadnji del priklopnika.

Po 11. uri je bil zaprt še vozni pas med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas proti Murski Soboti. Ostaja zastoj.

Prometna nesreča se je zgodila na pomurski avtoceti

Nesrečo povzročil 60-letni madžarski državljan, v nesreči umrl 36-letni voznik tovornega vozila


V trčenju umrl en voznik

Iz PU Murska Sobota so pozneje sporočili, da so danes, ob 6.23 uri bili policisti obveščeni o prometni nesreči na pomurski avtocesti na relaciji Maribor - Murska Sobota, med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili. Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika tovornega vozila.

Avtocesta je na kraju zaprta, obvoz za osebna vozila je urejen. Več informacij bo znanih po končanem ogledu kraja prometne nesreče.

Foto: PGD Ljutomer

Avtocesta zaprta- Grabonoš -Murska Sobota

Objavil/a Sandra Fartek dne Torek, 14. februar 2023
Popolna zapora
avtocesta je popolnoma zaprta, vir: Prometno-informacijski center

Nesreče v cestnem prometu 15.02.2023 6:24 Ob 6.24 je na pomurski avtocesti med priključkoma Sveti Jurij ob...

Objavil/a PGD Ljutomer dne Sreda, 15. februar 2023


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25