V delovnih nesrečah umrla 24- in 54-letni moški

24-letni moški je pri delu na strehi gospodarskega poslopja padel z višine več kot 7 metrov na betonska tla, 54-letni moški pa se je poškodoval med delom s cepilnikom za drva. Oba sta pozneje umrla.

Prlekija-on.net, četrtek, 16. februar 2023 ob 08:24
Oba moška sta pozneje umrla

Oba moška sta pozneje umrla

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so bili v sredo, 15. februarja, v dopoldanskem času obveščeni o delovni nesreči v občini Križevci. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 24-letni moški pri delu na strehi gospodarskega poslopja padel z višine več kot 7 metrov na betonska tla. Zaradi hudih poškodb je bil s helikopterjem prve pomoči odpeljan v UKC Maribor, od koder so bili policisti v popoldanskem času obveščeni, da je moški umrl. Po vseh zbranih obvestilih bo sledil ustrezen ukrep.

Malo po 15. uri pa so bili obveščeni o delovni nesreči v občini Šalovci. Ugotovljeno je bilo, da se je 54-letni moški med delom s cepilnikom za drva huje telesno poškodoval. Odpeljan je bil v bolnišnico, od koder so bili v večernem času obveščeni, da je moški umrl. Tuja krivda je izključena.

Zgodili sta se dve smrtni delovni nesreči

V dveh delovnih nesrečah umrla dva udeleženca

Več v Črna kronika