Občan zakuril veje, zaradi vetra pa mu je ogenj ušel izpod nadzora

Požar, ki se je razširil proti bližnjemu gozdu so pogasili domači gasilci. Zoper občana bo podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

Prlekija-on.net, torek, 21. februar 2023 ob 07:28
Požar so pogasili gasilci

Požar so pogasili gasilci

Pretekli dan so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč v katerih je nastala samo materialna škoda, dve kaznivi dejanji, kršitev javnega reda in miru, požar v naravnem okolju, prijeli štiri tujce, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali vlom v športni objekt in tatvino mobitela.

Javni red in mir je bil enkrat kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe, so na avtocesti zaustavili avtobus tujih registrskih tablic. Pri kontroli potnikov je bilo ugotovljeno, da štirje potniki na avtobusu ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Slovenijo.

V Sebeborcih je občan na prostem zakuril veje. Zaradi vetra mu je ogenj ušel izpod nadzora. Požar, ki se je razširil proti bližnjemu gozdu so pogasili domači gasilci. Zoper občana bo podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem, bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika