Danes pogostejše meritve hitrosti na območju PP Ljutomer

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino akumulatorja iz premične prometne svetlobne signalizacije, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, zatajitev, nasilje v družini, goljufijo pri posoji denarja...

Prlekija-on.net, sobota, 25. februar 2023 ob 07:58
Policija

Policija

Pretekli petek so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je nastala samo materialna škoda, devet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino akumulatorja iz premične prometne svetlobne signalizacije, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, zatajitev, nasilje v družini, goljufijo pri posoji denarja in zasegli bankovec za 10 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.