S Carthagovim avtodomom Liner for two dostavili 5.344 dobrodelnih krofov

V humanitarni akciji Dobrodelni krof so Carthagovci s poslovnim partnerjem Robeta na pustni torek podprli Lions Klub Murska Sobota pri razvozu dobrodelnih krofov s Carthagovim avtodomom Liner for two.

Prlekija-on.net, torek, 28. februar 2023 ob 10:11
Carthago z Lions Klubom MS skupaj v humanitarni akciji

Carthago z Lions Klubom MS skupaj v humanitarni akciji

Podjetje Carthago je v letošnje jubilejno leto zakorakalo z dobrodelnimi koraki. V humanitarni akciji Dobrodelni krof so Carthagovci s poslovnim partnerjem Robeta na pustni torek podprli Lions Klub Murska Sobota pri razvozu dobrodelnih krofov s Carthagovim avtodomom Liner for two.

Projekt z dobrodelno noto Lions Kluba Murska Sobota, največje pomurske pekarne Mlinopek in sodelujočih partnerjev se je tokrat odvijal že drugič zaporedoma. Na pustni torek, 21. februarja 2023 so Lionsi 5.344 predhodno naročenih krofov dostavili sodelujočim podjetjem in k mnogoterim pomurskim domovom starejših občanov. Pri tem jih je podjetje Carthago v sodelovanju s svojim poslovnim partnerjem, podjetjem Robeta d.o.o. iz Slovenj Gradca podprlo z atraktivnim avtodomom Liner for two, s katerim je bila dostava dobrodelnih krofov še hitrejša in ekskluzivnejša.

Zadnja postojanka Lionsov in Carthagovega avtodoma so bili vsi zaposleni podjetja v Odrancih. Ob zagotovljenem prestižnem avtodomu za razvoz krofov je namreč podjetje Carthago prav tako predalo donacijo Lions Klubu Murska Sobota za več kot 700 naročenih krofov za zaposlene.

Z dobrodelnimi krofi so se Carthagovci posladkali na sončno opoldne pustnega torka. Da pa so bili krofi še slajši ter nasmehi še širši so se zaposlenim ob tem pridružili tudi ptujski kurenti, ki so z gromkim zvonjenjem prišli odganjat zimo ter naznanjat pomlad.

V humanitarni akciji pa so zraven podjetja sodelovali tudi Carthagovci sami, saj so po predhodnem naročilu ob zaključku delovnega dne domov odnesli kar 819 naročenih krofov in Lions Klubu tako predali še zadnje sladke prostovoljne prispevke.

S podporo in sodelovanjem v humanitarni akciji so Carthagovci ponovno dokazali, da ekipni duh šteje in da je pregovorni Carthago Spirit neomajen povezovalni člen izjemnih zaposlenih uspešnega proizvajalca avtodomov.



Več v Kultura in izobraževanje