Zobozdravnica, ki je opravljala dejavnost v Biotermah, odhaja

Vsi, ki ste že naročeni na termin pri zobozdravnici Sari Pešec, boste o morebitni spremembi termina pravočasno tudi obveščeni, sporočajo iz ZD Ljutomer, kjer si že prizadevajo v ambulanto v Bioterme pripeljati stalnega zobozdravnika.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. marec 2023 ob 19:04
Ambulanta je bila lani povsem prenovljena

Ambulanta je bila lani povsem prenovljena

Iz ZD Ljutomer obveščajo, da z mesecem marcem iz ZD Ljutomer odhaja zobozdravnica Sara Pešec, dr.dent.med., ki je opravljala zobozdravstveno dejavnost v Biotermah v Mali Nedelji.

Tako bosta dejavnost v tej ambulanti do nadaljnjega izvajala Aljoša Rous, dr.dent.med. in Vedran Lazarević, dr.dent.med.

Vsi, ki ste že naročeni na termin pri zobozdravnici Sari Pešec, boste o morebitni spremembi termina pravočasno tudi obveščeni.

K omenjenima zobozdravnikoma je začasno možen tudi prepis, v ZD-ju pa si že prizadevajo v ambulanto v Bioterme pripeljati stalnega zobozdravnika, o čemer bodo vse tudi obvestili.

Za dodatne informacije so vam na voljo od ponedeljka do petka od 7.00 - 14.00 ure, ali na tel. št.: 02 585 14 00. Prosijo za razumevanje.

Prenovljeno ambulanto v Biotermah pri Mali Nedelji so sicer lani marca predali svojemu namenu, katero je po upokojitvi prejšnjega koncesionarja Vladimirja Nemca od njega s 1. 1. 2022 prevzel Zdravstveni dom Ljutomer.

Odprtje prenovljene zobne ambulante

Prenovljena zobozdravstvena ambulanta v Biotermah je predana svojemu namenu




Več v Gospodarstvo