Danes pogostejše meritve hitrosti na območju PP Ljutomer

Policisti so prijeli tujca, ki je dan prej izvršil kaznivo dejanje omogočanja ilegalnega prehoda čez državno mejo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. marec 2023 ob 07:14
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklih 24 urah obravnavali dva primera kaznivih dejanj, požar na objektu, dve prometni nesreči, tri primere kršitve javnega reda in miru in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali vlom v poslovni prostor, en primer poškodovanja osebnega avtomobila, požar na brunarici ter tujca, ki je dan prej izvršil kaznivo dejanje omogočanja ilegalnega prehoda čez državno mejo. Policisti so ga predali preiskovalnemu sodniku, ta pa je zanj odredil 30-dnevni preiskovalni pripor.

Na področju prometne varnosti je prišlo do dveh prometnih nesreč. V eni nesreči se je voznik lažje telesno poškodoval, druga nesreča pa se je končala le z zveriženo pločevino. En voznik, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola pa je bil pridržan do streznitve.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru, kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Ljutomer in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika