Kärcher čistilna sredstva za učinkovito čiščenje doma in vozila

Za učinkovito čiščenje doma in vozila s čim manj napora sta ključnega pomena naša redoljubnost in uporaba ustreznih čistilnih sredstev. S slednjimi si olajšamo delo celo bolj, kot bi si sprva mislili.

Oglasno sporočilo, petek, 17. marec 2023 ob 08:04
Čistilna sredstva Kärcher

Čistilna sredstva Kärcher

Čist in lično urejen dom pomembno vpliva na kakovost bivanja v njem in naše splošno počutje. Čeprav je čiščenje eno od najbolj neprijetnih opravil, pa je nepogrešljivo, če si želimo ustvariti prijetno bivalno okolje.

In podobno velja tudi za naše avtomobile in druga vozila, v katerih preživimo vedno več časa. Tudi v tem primeru se je veliko lepše odpraviti na izlet v čistem in sijočem avtomobilu.

Redno čiščenje doma in vozil pa je tudi pomemben del osnovnega vzdrževanja naše lastnine. Z rednim vzdrževanjem poskrbimo za daljšo življenjsko dobo, hkrati pa ohranjamo vrednost.

Za vse to pa potrebujemo tudi kakovostna čistilna sredstva, med katerimi ne spreglejte čistil v ponudbi Kärcher.

S Kärcher čistilnimi sredstvi do sijočega doma

Vsi, ki čistoči svojega doma posvečate veliko svojega časa in pozornosti, dobro veste, da je končni rezultat čiščenja močno odvisen od izbire čistilnih sredstev.

Podjetje Kärcher vam v svoji ponudbi nudi čistilna sredstva za dom, ki so v kombinaciji z uporabo njihovih čistilnih aparatov namenjena specifičnim nalogam.

  • Čistilna sredstva za visokotlačne čistilnike: V kategoriji čistil za visokotlačne čistilnike lahko izberete zmogljivo večnamensko čistilo, ki odstranjuje olje, maščobe in drugo umazanijo na vseh površinah. Lahko pa se odločite za posebna čistila, ki so namenjena čiščenju tlakovcev, plastike ali lesenih površin.
    Čistilna sredstva Kärcher

  • Čistilna sredstva za trde talne površine: V kategoriji čistil za trde talne površine lahko izberete osnovna in univerzalna čistila za tla, s katerimi lahko očistite najbolj trdovratno umazanijo s kamna, linoleja in PVC površin. Lahko pa izberete posebna čistilna sredstva za parket, laminat ali pluto.

  • Odstranjevalec vodnega kamna: Če pogosto uporabljate Kärcher parni čistilnik, potem vam bo še kako prav prišel odstranjevalec vodnega kamna. Ta učinkovito odstranjuje vodni kamen tudi v drugih napravah, ki delujejo na vročo vodo, kot je na primer kuhalnik za vodo ali kavni avtomat.

  • Čistilna sredstva za okna: V kombinacij s čistilniki oken lahko uporabite koncentrat za čiščenje oken brez lis ali posebno sredstvo za odstranjevanje najbolj trdovratne umazanije kot so žuželke, maščobe in emisije. Uporabite ju lahko tudi na vseh gladkih površinah, kot so na primer steklo, okna, ogledala in tuš kabine.

  • Čistilna sredstva za oblazinjene površine: Za oblazinjene površine vam je na voljo posebno čistilo za preproge in druge oblazinjene površine, ki ga lahko uporabite s Kärcher pralnimi sesalniki. Z uporabo sredstva za impregnacijo tekstila pa boste svoje oblazinjeno pohištvo dodatno zaščitili.

Kärcher čistilna sredstva za čiščenje in vzdrževanje vozil

Vsi dobro vemo, da se je tudi za privlačen izgled našega vozila, potrebno močno potruditi in izbrati pravo čistilo za nego vozil. Na srečo pa so nam tudi v tem primeru v veliko pomoč čistilna sredstva Kärcher.

Čistilna sredstva Kärcher

Njihova posebna linija izdelkov za čiščenje in vzdrževanje vozil vas bo zagotovo navdušila:

  • Čistilna sredstva za pranje zunanjosti vozila: Za atraktiven izgled vozila, ki vam ga bodo vsi zavidali, lahko uporabite koncentriran avtošampon RM 562, ki odstranjuje olje, maščobo in drugo umazanijo z laka, stekla, plastike in kroma. Lahko pa posežete še po šamponu 3 v 1, ki poskrbi za učinkovito čiščenje, hitro sušenje in bleščeč sijaj, ali Ultra Foam čistilu s posebnim ojačevalcem penjenja.

  • Odstranjevalec mrčesa: Z njim boste nežno odstranili najbolj trdovratne ostanke mrčesa z lakiranih površin, rešetk hladilnika, zunanjih ogledal, oken in plastike.

  • Čistilo za vetrobransko steklo: Čista vetrobranska stekla brez bleščanja so ključnega pomena za varno vožnjo. Uporabite Kärcher čistilo za steklo, ki zanesljivo odstrani mrčes, prstne odtise in drugo umazanijo.

  • Čistilna sredstva za notranjost vozila: Za čiščenje predpražnikov lahko uporabite Kärcher čistilo za oblazinjene površine, medtem ko boste armaturno ploščo, gumijasta tesnila, zaslon, oblazinjene sedeže in umetno usnje najbolj učinkovito očistili s Kärcher čistilom za notranjost RM 651.

Vsa Kärcher čistilna sredstva so trajnostno naravnana

Vsa čistilna sredstva, ne glede na to čemu so namenjena, morajo danes izpolnjevati številne zahteve. Na eni strani morajo biti učinkovita, da lahko z njimi odstranimo trdovratno umazanijo, na drugi strani pa ne smejo predstavljati nobenega tveganja za uporabnike in okolje.

Z vse pogostejšimi težnjami po ohranjanju našega planeta pa prihajajo tudi pri čistilnih sredstvih vse bolj v ospredje ekološke trajnostne rešitve. Kärcher že 40 let razvija svoja čistilna sredstva, za katere lahko trdimo, da so zelo učinkovita, hkrati pa upoštevajo zdravje uporabnika in okolje.



Več v Gospodarstvo