81-letnico iskali policisti, gasilci, kinologi in vodniki z reševalnimi psi. V petek popoldan so jo našli.

Pogrešana je bila nazadnje videna 16. 3. 2023, okoli 11. ure, v domu starejših občanov - Dom Sv. Agate, kjer je pogrešana varovanka doma.

Prlekija-on.net, petek, 17. marec 2023 ob 08:08
Policija

Policija

Neznano kam je odšla A. T., stara 81 let, iz Lenarta, začasno stanujoča v Zamarkovi. Pogrešana je bila nazadnje videna 16. 3. 2023, okoli 11. ure, v domu starejših občanov - Dom Sv. Agate, kjer je pogrešana varovanka doma.

Osebni opis pogrešane: Ada Toplak je srednje postave, visoka 175 cm, ima sive kratke lase, nosi očala. Oblečena je v rdečo bundo, siva jopica, sive hlače, obuta v temno rdeče čevlje.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

V petek, ob 7.00 se je na območju naselja Zamarkova v občini Lenart pod vodstvom policije tudi pričelo iskanje pogrešane osebe. Posredujejo gasilci PGD Lenart, Voličina, Sveta Trojica, Selce, kinologi in vodniki z reševalnimi psi.

Iz PU Maribor so v petek popoldne sporočili, da je pogrešana bila najdena živa. Ker je zadeva zaključena, smo iz medija umaknili fottografijo.



Več v Črna kronika