Matej Ciglarič in Sani Žnidarič osvojila drugi mesti na DP v tatami disciplinah

Matej Ciglarič je med člani v disciplini Light Contact -79kg je osvojil 2. mesto, Sani Žnidarič pa med člani v disciplini Kick Light -94kg prav tako 2. mesto.

Prlekija-on.net, sobota, 1. april 2023 ob 17:42
Matej Ciglarič in Sani Žnidarič sta osvojila drugo mesto

Matej Ciglarič in Sani Žnidarič sta osvojila drugo mesto

V soboto, 1. aprila, je v Ormožu potekalo državno prvenstvo v tatami disciplinah, ki ga je organizirala Kickboxing zveza Slovenije in Klub borilnih veščin Ormož.

Na prvenstvu je sodelovalo 282 tekmovalcev in tekmovalk iz 26 klubov, med njimi tudi dva tekmovalca Kickboxing kluba Pomurje. Z nekaj sreče v žrebu sta se prebila do finalnih borb, kjer sta izgubila borbo. Matej Ciglarič je med člani v disciplini Light Contact -79kg je osvojil 2. mesto, Sani Žnidarič pa med člani v disciplini Kick Light -94kg prav tako 2. mesto.

Z borbami je bil zadovoljen tudi trener David Žibrat: "Sani in Matej sta me presenetila, saj sta se odlično soočila s tremo in pritiskom, ki se pojavi na tekmovanju, še posebej zato, ker se je Sani vrnil na borišča po 4 letih, Matej pa je imel prvo borbo. Analizo borb bomo naredili v klubu, najpomembnejša pa je motivacija za prihajajoča tekmovanja, ki sledijo."



Več v Šport