V Ljutomeru odprli dm prodajalno

Ob odprtju in še v naslednjih dneh pripravljajo številne aktivnosti ter ugodnosti in popuste.

Prlekija-on.net, četrtek, 20. april 2023 ob 10:40
Odprtje DM prodajalne v Ljutomeru

Odprtje DM prodajalne v Ljutomeru

V četrtek, 20. aprila, so v Ljutomeru na Kolodvorski ulici 26 slovesno odprli novo dm prodajalno. Odprtja se je udeležila tudi županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba in si skupaj s področno vodjo dm Sabino Kopič ter s številnimi nakupovalci ogledala nove prostore trgovskega centra in ponudbo. Ob tej priložnosti je županja skupaj z vodjo ljutomerske poslovalnice Nino Klemenčič Feguš, posadila medonosno rastlino pred novo prodajalno.

Za obiskovalce so ob odprtju pripravili bogat program in sicer brezplačno ličenje na dan odprtja med 14. in 18. uro, zabavo s Čarovnikom Gregom za otroke med 14. in 18. uro ter v soboto, 22. aprila, med 10. in 18. uro. Pripravljajo tudi brezplačno poslikavo obraza za otroke v četrtek med 9. in 18. uro, v petek med 14. in 18. uro ter v soboto med 10. in 18. uro. V soboto pripravljajo tudi ogled gasilskega vozila za otroke od 9. ure dalje.

Nov trgovski center v Ljutomeru

V Ljutomeru se odpira nov trgovski center


Za stranke so pripravili še otvoritvene ugodnosti in sicer 15 % popust na celoten nakup od četrtka do sobote (ni mogoče uveljaviti v kombinaciji z ostalimi popusti in promocijskimi aktivnostmi v dm prodajalnah), na dan otvoritve dobite ob nakupu tudi darilo (velja do razdelitve vseh daril), od četrtka pa do vključno 28. aprila pa boste lahko izbirali med številnimi izdelki Preprosto ugodno! Ob nakupu enega izdelka drugega prejmete brezplačno.

V novem nakupovalnem centru se je v četrtek odprla tudi trgovina NKD, kjer so na dan otvoritve pripravili 20 % popust na vse.

Kmalu pa bi tam naj zaživela še trgovina Mr. Pet.




Več v Gospodarstvo