V Občini Križevci imenovali podžupana

Podžupan Občine Križevci bo funkcijo opravljal nepoklicno.

Prlekija-on.net, četrtek, 27. april 2023 ob 08:34
Danijel Lesničar in Branko Slavinec, foto: Občina Križevci

Danijel Lesničar in Branko Slavinec, foto: Občina Križevci

S 1. majem bo funkcijo podžupana v Občini Križevci nastopil Danijel Lesničar, ki prihaja iz vrst Socialnih demokratov. Funkcijo občinskega svetnika opravlja že drugi mandat.

S sklepom sta župan Branko Slavinec in podžupan Danijel Lesničar dogovorila naloge in pristojnosti podžupana, ki zajemajo uvedbo digitalizacije in informacijskih tehnologij, pokrivanje področja gospodarskih javnih služb ter pokrivanje področja društvene dejavnosti.

Podžupan bo opravljal tudi druge funkcije, ki mu bodo naknadno dodeljene s strani župana. Podžupan prav tako nadomešča župana v primeru njegove odsotnosti ali zadržanosti ter v tem času poleg svojih, opravlja še naloge iz pristojnosti župana.

Podžupan Občine Križevci bo funkcijo opravljal nepoklicno.

Novemu podžupanu so čestitali in mu zaželeli uspešno delo pri opravljanju funkcije podžupana.

Spodaj objavljamo tudi nagovor podžupana Danijela Lesničarja.

Spoštovani občanke in občani,

sem izredno vesel in hvaležen, da sem bil izbran za podžupana občine Križevci. Hvala županu za zaupanje, ker me izbral za podžupana.
Z veseljem in vso delovno vnemo mu bom venomer stal ob strani, mu pomagal, delal skupaj v dobro skupnosti ter se s trudom in predanostjo zavzemal za boljšo prihodnost vseh nas.

Veselim se sodelovanja z vami občani, saj bomo le skupaj lahko ustvarili kakovostno in uspešno občino. Zato se bom kot podžupan vedno potrudil prisluhniti vašim potrebam, željam in mnenjem. Rad bi slišal vaše predloge in ideje, da bomo lahko oblikovali uspešne in učinkovite rešitve za naše skupno dobro.

Vsi smo del te skupnosti in vsakdo ima svoj prispevek, ki ga lahko da. Zato si bom prizadeval za enakopravno obravnavo in sodelovanje vseh občanov, ne glede na starost, spol, vero ali politično prepričanje.  Prepričan sem, da ima vsakdo nekaj dragocenega, kar lahko prispeva k razvoju naše skupnosti.

Skratka, zavzemal se bom za pozitivne spremembe in napredek našega kraja. Rad bi se zahvalil vsem za podporo, zaupanje in vzajemno spoštovanje.
Obljubljam, da bom delo opravljal z največjo vnemo, trudom in spoštovanjem, saj si občani to tudi zaslužimo!

Hvala in lep pozdrav Danijel Lesničar

Lep pozdrav!

Danijel Lesničar



Več v Politika