Novost: Radenska Adriatic prinaša svež veter v kategorijo funkcionalnih vod

Radenska Adriatic prinaša svež veter v kategorijo funkcionalnih vod. FunctionALL so osvežilne, blago gazirane brezalkoholne pijače, z nizko energijsko vrednostjo, ki navdušujejo tako s svežimi okusi kot novim videzom.

Prlekija-on.net, četrtek, 4. maj 2023 ob 14:28
FunctionALL vode

FunctionALL vode

Povečano povpraševanje po izdelkih, ki imajo posebne funkcije in prednosti za zdravje, je vodilo k razvoju nove linije izdelkov FunctionALL iz Radenske.

Napitki FunctionALL so pripravljeni na osnovi blago gazirane naravne mineralne vode z nizko energijsko vrednostjo, vsebujejo skrbno izbrane naravne izvlečke zelišč ter vitamine in minerale, ki podpirajo določene telesne in kognitivne funkcije. Vsi izdelki zagotavljajo 75 % priporočenega dnevnega vnosa izbranih vitaminov in mineralov in ne vsebujejo umetnih sladil ali barvil.

Izbirate lahko med tremi osvežilnimi proizvodi izvrstnih okusov, glede na svoje potrebe ali razpoloženje:
- Immunity - mešanica blago gazirane naravne mineralne vode, naravnega izvlečka ameriškega slamnika, vitaminov D in B12 ter cinka. Z okusom limete.
- Antistress - mešanica blago gazirane naravne mineralne vode, naravnega izvlečka melise ter vitaminov B3, B9 in B19. Z okusom bezga.
- Focus - mešanica blago gazirane naravne mineralne vode z izvlečkom naravnega kofeina iz kavnih zrn in vitamina B3. V 500 ml pijače je 70 mg kofeina, kar je podobna količina, kot jo zaužijete z 1 skodelico kave. Z okusom manga in pasijonke.

Novi izdelki odraz trajnostnih zavez Radenske

Nova linija že na pogled prihaja v sveži podobi. Izdelki FunctionAll so polnjeni v posebej zanje zasnovani, priročni plastenki, ki bo svoje mesto našla v vsaki torbi. Napitki so polnjeni v 100 % reciklirane PET plastenke, ki so narejene iz zelenih plastenk, zbranih v Sloveniji. Z uporabo reciklirane PET embalaže le-to vračajo v ponovno uporabo in podpirajo krožno gospodarstvo.

»FunctionALL je odlična pijača, s posebnimi pozitivnimi funkcijami za telo in um. Predstavlja sinergijo med skrbno izbranimi sestavinami in najbolj dragoceno osnovo, ki jo imamo v Radenski - naravno mineralno vodo. Verjamemo, da bodo potrošniki s to inovacijo zadovoljni,« še doda Egle Wehle, direktorica marketinga v Radenski Adriatic.

FunctionAll. In vse funkcionira boljše.

Več najdete na spletni strani www.functionall.si




Več v Gospodarstvo