Znano je, kdaj se odpira ljutomerska poslovalnica Mr. Pet

V Ljutomeru se je aprila odprl nov trgovski center na Kolodvorski ulici 26. Takrat sta se že odprli prodajalni dm in NKD. V centru pa se bo kmalu odprla še ena prodajalna in sicer Mr. Pet.

Prlekija-on.net, četrtek, 11. maj 2023 ob 19:58
Poslovalnica Mr. Pet se v Ljutomeru odpira v začetku junija

Poslovalnica Mr. Pet se v Ljutomeru odpira v začetku junija

V Ljutomeru se je aprila odprl nov trgovski center na Kolodvorski ulici 26. Takrat sta se že odprli prodajalni dm in NKD. V trgovskem centru pa se bo kmalu odprla še ena prodajalna in sicer Mr. Pet. Kot so zapisali pri Mr. Pet, se poslovalnica odpira v začetku junija, trenutno pa še urejajo vse potrebno.

"V naši trgovini za male živali v Ljutomeru boste našli širok izbor hrane, pripomočkov za nego, igrač in opreme za vaše hišne ljubljenčke. Ponujamo kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk, ki bodo zadovoljili potrebe vašega hišnega ljubljenčka. Naše strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo in pomagalo pri izbiri pravih izdelkov za vašega ljubljenčka. Naš cilj je zagotoviti vrhunsko izkušnjo nakupovanja za vas in vašega hišnega ljubljenčka, zato vas vabimo, da nas obiščete v naši trgovini in se prepričate sami," so še ob tem zapisali.

Odprtje DM prodajalne v Ljutomeru

V Ljutomeru odprli dm prodajalno


Že veste, da odpiramo našo novo poslovalnico v Ljutomerju? Nazadnje smo vam razkrili, da prihajamo v začetku junija!...

Objavil/a Mr. Pet dne Sreda, 10. maj 2023
Odprtje poslovalnice NKD Ljutomer

V Ljutomeru odprli novo poslovalnico NKD





Več v Gospodarstvo